Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes enceta demà la Festa Major amb el Pregó de l’artista internacional Miguel Ángel Sánchez ‘Saturno’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/20/2023 11:48:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Escut de l'Ajuntament de BlanesBlanes enceta demà la Festa Major amb el Pregó de l’artista internacional Miguel Ángel Sánchez ‘Saturno’

Serà a 2/4 de 8 del vespre al Teatre, on aquests dies ha pintat un mural relacionat amb el Vescomtat de Cabrera i el món de la cultura. A les 18 h es repartiran entrades gratuïtes a la taquilla del Teatre

Ja falta poc perquè Blanes enceti la Festa Major 2023 amb el tradicional Pregó d’Inici de Festes, que en aquesta ocasió se li ha encomanat que el faci l’artista internacional Miguel Ángel Sánchez Martos, conegut com ‘Saturno’. L’acte s’acollirà aquest divendres a 2/4 de 8 del vespre al Teatre de Blanes, que ja d’entrada donarà la benvinguda al públic amb el regal que ha fet el pregoner a la seva ciutat.Mural Miguel Ángel Sánchez Martos 'Saturno', dijous al matí
Es tracta d’un mural de grans dimensions pintat sobre la façana del Teatre de Blanes, que harmonitza amb el monument històric que hi ha al seu costat: la Font Gòtica. Des del passat divendres l’artista ha estat invertint moltes hores en la creació de clares reminiscències del passat medieval de Blanes, amb el Vescomtat dels Cabrera, així com amb la data més literària del calendari, quan se celebra Sant Jordi i es regala el llibre i la rosa.

Entrades Gratuïtes repartides a partir de les 18 h a la Taquilla del Teatre

L’inconvenient d’haver de traslladar el pregó al Teatre, perquè la Plaça dels Dies Feiners s’ha de cedir com espai electoral a la Junta Electoral de Santa Coloma, ha provocat que l’accés al recinte sigui lliure fins que s’hagi esgotat l’aforament de les 400 places que hi ha. És a dir, a banda dels convidats i convidades al pregó, també hi ha localitats disponibles pel gran públic. Una hora i mitja abans que comenci el pregó, a partir de les 6 de la tarda, es repartiran gratuïtament a la taquilla del Teatre de Blanes.D’altra banda, cal dir que tota la cerimònia s’oferirà íntegrament en directe des de TV La Selva, pel canal 46 de la TDT i per streaming. Durant l’acte s’ha introduït una novetat per reconèixer diverses entitats del municipi, i com és habitual des de fa uns quants anys, també inclourà el lliurament del Trofeu Vila de Blanes corresponent al 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que va guanyar la Pirotècnia Valenciana.Data de realització: 07/20/2023 | Data de la darrera actualització: 07/20/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300