Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Avui comença el 26è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/21/2023 11:52:50 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

NOU_LOGO_AFICAvui comença el 26è Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes 2023

El concurs que organitza l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de l’AFIC inclou tres categories: Focs d’Artifici, actes de Festa Major i Correfoc

Avui divendres, coincidint amb l’inici oficial de la Festa Major de Santa Anna 202 i del 51è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava l’Ajuntament de Blanes, comptant amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC), organitza la 26a edició del Concurs Fotogràfic Focs i Festes que es fa amb motiu d’aquest nostrat cicle festiu.Imatges d'Arxiu: Festa de la Fotografia 2023 organitzada per l'AFIC
El Concurs Fotogràfic Focs i Festa inclou tres categories: els Focs d’Artifici, els actes de la Festa Major i el Correfoc, la nova categoria que es va impulsar l’any 2015 per distingir en relació als espectacles pirotècnics del certamen. Des de feia unes quantes edicions, s’havia pogut comprovar que la major part de treballs que concorrien a la categoria de Festa Major corresponien al correfoc per l’atractiu impacte visual que significa aquest espectacle.

Calendari d’admissió de treballs i premis

El jurat atorgarà un primer premi de 150 € en cada secció i dos finalistes amb 75 € cadascun en cada modalitat. L’admissió d’obres es farà de l’1 al 4 d’agost a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Blanes, al Carrer Roig i Raventós número 2, així com el diumenge 6 d’agost, de 9 a 10 h del matí, al Teatre d’Els Pins. Només es permet presentar un màxim de tres fotografies en cada modalitat per cada autor.El veredicte del concurs s’emetrà el 6 d’agost, i el lliurament de premis s’ha fixat perquè tingui lloc la tarda del dissabte 12 d’agost a Casa Saladrigas. Es farà coincidint amb la inauguració de l’exposició que inclourà les obres guanyadores, finalistes i més destacades, que es podran visitar en aquest indret fins al 31 d’agost.

Data de realització: 07/21/2023 | Data de la darrera actualització: 07/21/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300