Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

DJ Jackie D i Mon DJ enceten les actuacions a l’escenari dels Pins-La Plantera de la Festa Major 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2023 03:27:34 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLDJ Jackie D i Mon DJ enceten les actuacions a l’escenari dels Pins-La Plantera de la Festa Major 2023

Dimarts actuaran ‘Doctor Prats’ i ‘Tapeo Sound System’; avui ‘Portobello’ i ‘Ruc&Roll’ i dilluns serà Nit de Tributs amb ‘ColdDay’ i Please’, amb cançons de Coldplay i U2

La nit d’aquest passat dissabte, la segona jornada de la Festa Major de Santa Anna 2023, es van iniciar les actuacions que h i haurà enguany formant part d’aquest cicle festiu a l’escenari inaugurat l’any 2021 –en plena COVID-, però gaudit més que mai al 2022. Es tracta de l’esplanada que hi ha davant l’Estació d’Autobusos, darrera el CAP-2, a cavall entre els barris d’Els Pins i La Plantera.
Una legió d’espectadors va gaudir ahir d’una entretinguda sessió de música majoritàriament actual, a través del ‘LED PARTY’, amb els DJs Jackie D i Mon. Tots dos van ajudar tothom a gaudir d’un espectacle i gaudir de la primera de les actuacions que hi haurà en aquest recinte, completat per les barres de bar a càrrec de quatre entitats esportives: CD Blanes, Racing Blanenc, AD Ca la Guidó, CB Blanes i Club Twirling Blanes.

‘Doctor Prats’, ‘Tapeo S.S.’, tributs a Coldplay i U2, i altres actuacions

Durant aquests dies, en aquest escenari hi haurà les actuacions de diversos grups per complaure un ample ventall de gustos musicals. La nit d’avui diumenge serà el torn dels ‘Portobello’ i ‘Ruc&Roll’. Els primers són un grup de música català d’estil pop-rock que es va donar a conèixer l’any 2017 i va aconseguir superar les 155.000 visites amb el seu primer videoclip ‘Hem nascuts castellers’.Per la seva banda, ‘Ruc’n’Roll’ ja dóna pistes amb el seu mateix nom sobre la seva essència: homenatge als clàssics del rock català centrat sobretot en les bandes més conegudes dels anys 90: SAU, Els Pets, Sopa de Cabra, Brams.... Demà dilluns la bona música està també garantida, amb la ‘Nit de Tributs’ que aplegarà les bandes ‘ColdDay’ i ‘Please’, amb versions molt aconseguides de Coldplay i U2, respectivament.
El darrer concert que hi haurà en aquest mateix escenari la nit de dimarts serà el què probablement deixi el llistó encara més alt, ja que serà el torn d’una de les bandes més venerades dels últims temps. Són els ‘Doctor Prats’, que han traspassat fronteres fins i tot arribant a tocar al Japó. Van ser a Blanes fa pocs anys, i tornaran disposats a que la vigília del dia central de la Festa Major –dimecres se celebra Santa Anna, la patrona de Blanes i aquí és festiu- esclati de festa.Per completar la vetllada es comptarà amb un grup molt apreciat a Blanes, ja que alguns dels seus components són d’aquí o bé de poblacions de molt a prop. Són els ‘Tapeo Sound System’, que toquen versions de coneguts temes de tots els temps amb un ingredient afegit, un encomanadís bon humor, que fa que els seus concerts tinguin, a banda de bona música, molt bon rotllo.Data de realització: 07/23/2023 | Data de la darrera actualització: 07/23/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300