Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’actuació de la Cia la Bleda ha estrenat l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes 2023


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/23/2023 10:06:08 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

FOTOL’actuació de la Cia la Bleda ha estrenat l’Escenari Infantil de la Festa Major de Blanes 2023

Situat a la cèntrica Plaça dels Dies Feiners, avui actua la Cia Els Atrapasomnis i els propers dies Jordi Tonietti i la Cia Pep Puigdemont

El programa de la Festa Major de Santa Anna de Blanes inclou cada any activitats adreçades especialment al públic infantil i familiar, perquè la canalla, amics i família també puguin gaudir d’uns instants d’esbarjo. En aquest cas l’emplaçament que ja va esdevenir el centre d’atenció d’aquest tipus d’activitats l’any passat és l’Escenari Infantil de la Plaça dels Dies Feiners.


,
Actuació Companyia 'La Bleda' dissabte a la tarda, a la Plaça dels Dies Feiners
Si enguany la situació d’excepcionalitat per la sequera ha provocat que no es pugui tornar a encetar el cicle amb una Festa de l’Escuma, les quatre propostes que hi haurà al llarg d’aquests dies garanteixen que es pugui passar una estona divertida i entretinguda. Són dos ingredients que no van faltar ahir, així com tampoc a les tres restants actuacions que s’ha previst al cicle d’enguany adreçades principalment al públic familiar.Ahir les actuacions infantils d’aquesta Festa Major es van encetar amb ‘Les vacances de Madame Roulotte’, de la Companyia La Bleda. Protagonitzada per la pallassa Helena Escobar (La Bleda), explicava les peripècies del personatge que donava nom a l’espectacle, una dona entranyable que arriba a un indret on creu que podrà relaxar-se per passar-hi uns dies d’esbarjo, però que es troba amb mil-i-una circumstàncies que van provocar les rialles còmplices d’un públic entregat des d’un bell principi, quan la van veure arribar amb el seu original transport.Aquest diumenge serà el torn d’una altra companyia prou coneguda pel públic infantil de Blanes: ‘Els Atrapasomnis’, que oferirà ‘Atrapa la festa’. Demà dilluns actuarà un animador infantil conegut arreu del territori: Jordi Tonietti, que descarregarà ‘Un tren de cançons’. Per últim, la tarda del dimarts es tancarà el reguitzell d’espectacles infantils amb l’espectacle ‘Belluga i Pssigolles’, de la Companyia Pep Puigdemont.Data de realització: 07/23/2023 | Data de la darrera actualització: 07/23/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300