Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

La Casa de Andalucía amenitza les nits de Festa Major al seu Escenari de la Plaça dels Països Catalans


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2023 10:01:27 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CasaAndaluciaBlanesLa Casa de Andalucía amenitza les nits de Festa Major al seu Escenari de la Plaça dels Països Catalans

Fins dimecres vinent hi haurà música, balls i altres al·licients a partir de 2/4 de 9 de la nit i fins entrada la matinada

Un dels cicles amb vida pròpia que se celebra a Blanes, coincidint amb la Festa Major de Santa Anna, és el què organitza des de fa molts anys la Casa de Andalucía. S’acull al seu escenari enclavat a la Plaça dels Països Catalans, on aquest 2023 s’hi estan oferint cada nit diverses actuacions de música, ball i altres al·licients.Escenari de la Casa de Andalucía, dissabte a la nit
El periple va començar divendres passat, coincidint amb el primer dia del cicle festiu, i s’allargarà fins dimecres vinent, quan se celebra el dia central de la Festa Major. Cada nit l’activitat comença a 2/4 de 9 de la nit i s’allarga fins la matinada. A banda de l’escenari on està prevista la presència de diversos artistes durant tots aquests dies, també hi ha una barra de bar atesa per voluntàries i voluntaris de l’entitat.Les voluntàries i voluntaris de la Casa de Andalucía de Blanes
El passat divendres va haver una sessió amb l’Associació Country Blanes seguida pels quadres de ball de la Casa de Andalucía i el duet rumber d’Agüita i Rosi. L’endemà dissabte l’activitat va continuar amb una sessió de rafa Zumba, els quadres de ball de la Casa de Andalucía ‘Al Andalus’ de Mataró i una animada nit de rumba amenitzada per ‘Rumbnblues’, que oferia versions de coneguts temes de diferents estils musicals.Ahir el cicle va continuar amb Balls de Saló i els quadres de ball de la Casa de Andalucía de Blanes, tancant-se la vetllada amb Tere Bermúdez, ‘La Retales’. Aquesta nit de dilluns serà el torn d’una sessió de tango argentí a càrrec de Javier Ciancio, els quadres de ball de la Casa de Andalucía de Blanes i l’actuació de Javier Ginés. Demà l’activitat començarà amb una sessió de dansa del ventre Bollywood i fusió amb Najma Dansa, els quadres de ball de Carolina Villegas i l’actuació final a càrrec d’una gran artista blanenca, Brenda Delgado, acompanyada per Carolina Villegas.Les actuacions organitzades per la Casa de Andalucía de Blanes amb motiu de la Festa Major de Santa Anna finalitzaran dimecres, el dia de Santa Anna, coincidint amb la festivitat de la patrona de Blanes. L’escenari acollirà primer una sessió de l’entitat ‘Viu Cantant’, seguida pels quadres de Ball de la Casa de Andalucía de Blanes i, per tancar la jornada i el periple d’aquest 2023, un gran Final de Festa amb el veterà Sebas Rider.Data de realització: 07/24/2023 | Data de la darrera actualització: 07/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300