Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Festival ‘Korre Ke Token’ de l’Esbart Joaquim Ruyra per la Festa Major inclourà concerts de Pepet i Marieta i altres actuacions


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/24/2023 10:53:57 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOEl Festival ‘Korre Ke Token’ de l’Esbart Joaquim Ruyra per la Festa Major inclourà concerts de Pepet i Marieta i altres actuacions

Es va encetar divendres i continuarà cada nit fins dijous al vespre, a l’escenari de la Plaça d’Espanya

Des de fa uns quants anys, un dels cicles amb vida pròpia que hi ha a la Festa Major de Santa Anna és el què organitza l’Esbart Joaquim Ruyra a la cèntrica Plaça d’Espanya. Es tracta del Festival Korre Ke Token, que es va posar en marxa el passat dissabte i continuarà així fins dijous vinent, 27 de juliol.Escenari Festival Korre Ke Token, dissabte a la nit
La primera actuació de dissabte va començar a un quart de dotze de la nit, i va anar a càrrec del grup ‘Doble Malta’, seguits pels ‘Sospechales Habituosos en la Mala Luna’, que va engrescar tothom fins la matinada. Aquest passat diumenge l’activitat es va encetar a les vuit del vespre, amb una exhibició de l’Escola de Dansa, seguida a les 10 de la nit per la música a càrrec del DJ Falugues.Avui dilluns, de nou a ¼ de 12 de la nit –després que hagi acabat l’espectacle de la Pirotècnia Valenciana-, l’escenari tornarà a cobrar vida amb una sessió dels Karaokes Band. Demà dimarts, revetlla de la festivitat de Santa Anna –patrona de Blanes i, per tant, festiu en aquest municipi-, l’activitat s’encetarà a les 8 del vespre amb un Taller de Danses Apalatxes amb Bum Ditty.A la nit serà el moment estel·lar de l’actuació dels Bum Ditty a partir d’1 quart de 12 de la nit, seguits pels ‘Pepet i Marieta’, que es van fer molt coneguts per la cançó reivindicativa ‘La Via’ i ‘La Mani’. D’altra banda, l’endemà dimecres, a ¼ de 12 de la mitjanit, serà el torn de Joan Garriga i el Maritxi Galàctic i Coi els Montgrons.Finalment, el periple acabarà dijous a 2/4 de 9 de la nit, amb una actuació de la Coral Solstici de Blanes. Val a dir que, com és precepte, al costat de l’escenari del Festival Korre Ke Token hi ha la barra i un espai per entretenir l’estomac i refrescar-se de la calor, servit pels mateixos membres de l’Esbart Joaquim Ruyra.Data de realització: 07/24/2023 | Data de la darrera actualització: 07/24/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300