Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Associació Cultural Joan Comorera participa a la Festa Major de Blanes amb el ‘Xiringuito’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2023 09:12:16 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLL’Associació Cultural Joan Comorera participa a la Festa Major de Blanes amb el ‘Xiringuito’

Abans de començar el cicle festiu es van programar diverses actuacions musicals com a complement de la tradicional barra, a la zona del costat de l’antic pavelló d’esports

Una de les entitats que també participen a la Festa Major de Blanes amb un cicle propi és l’Associació Cultural Joan Comorera que, des de fa una quarantena d’anys, posa en marxa el seu escenari, conegut popularment com el ‘Xiringuito’. Actualment està emplaçat a la zona del costat de l’antic pavelló d’esports, al costat de la Fira d’Atraccions d’Els Pins, i va iniciar l’activitat musical més aviat que els altres escenaris complementaris.


El 'Xiringuito' de l'Associació Cultural Joan Comorera
Des del dissabte 15 de juliol i fins el divendres dia 21, coincidint amb l’inici de la Festa Major 2023, aquest escenari va acollir diverses activitats. La primera va ser la ‘Festa Roig’, un concert dirigit a la gent jove, celebrat una setmana abans de l’inici oficial del cicle festiu blanenc, el dia 15. Enguany ha comptat amb les actuacions de DMG, amb un tribut a Metallica, i CEFALO, dos grups locals de heavy rock.La resta de dies han desfilat per l’escenari diversos artistes locals que han ofert concerts acústics, cadascú amb el seu propi estil, seguits per tota mena de públic, inclosos els qui anaven a sopar al ‘Xiringuito’ i gaudien de variats moments musicals. Així, enguany han actuat Hit The Loop, Desenchufados, Queiruga i Brenda Delgado acompanyada de Carolina Villegas.Una de les novetats d’aquest any ha estat la creació d’un vas reciclable personalitzat que, a l’hora, també és volgudament un record i una manera de promocionar les festes. Les actuacions van finalitzar el passat divendres 21 de juliol, però durant aquests dies continua l’activitat oferint begudes i menjar cuinat al mateix recinte.Data de realització: 07/25/2023 | Data de la darrera actualització: 07/25/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300