Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes viu una nit de doble tribut a Coldplay i U2 per Festa Major


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/25/2023 09:51:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELLBlanes viu una nit de doble tribut a Coldplay i U2 per Festa Major

Se’n van encarregar els grups ColdDay i Please, respectivament, en la penúltima actuació programada a l’Escenari d’Els Pins-La Plantera on avui toquen ‘Doctor Prats’ i ‘Tapeo Sound System’

La nit d’aquest passat dilluns la programació de la Festa Major de Santa Anna de Blanes va incloure una completa nit de tributs a dues grans bandes, que compten amb una legió de seguidors cadascuna d’elles. Es tractava per un costat dels Coldplay, i per l’altre dels U2, homenatjats respectivament per les bandes ‘ColdDay’ i ‘Please’.Escenari Festa Major Els Pins-La Plantera, concert amb els 'ColdDay', matinada de dimarts
El doble concert es va allotjar ahir a l’escenari d’Els Pins-La Plantera, situat davant l’Estació d’Autobusos, darrera el CAP-2. Primer va trencar el gel ColdDay, seguits pels Please. La primera banda es va formar l’any 2012, fruit de la unió de quatre músics que amb el seu talent i passió volien fer un sincer i honest homenatge a la banda britànica Coldplay.Cal dir que la repercussió dels seus shows no ha passat desapercebuda en d’altres països. Per això han fet gires que els han dut per diferents països com ara Portugal, Andorra, França, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Romania, Anglaterra, Malàisia i Indonèsia. Els ColdDay van aconseguir recrear l’atmosfera, l’emoció i l’energia d’un autèntic directe de Coldplay, bolcant-se amb un públic entusiasta que no necessitava de gaire excuses per corejar els coneguts temes del grup.Darrera d’ells van actuar els Please amb el seu homenatge a U2. Tal com es pot llegir a un article publicat per ‘Els Periódico’ l’any 2015, d’aquest grup d’homenatge es pot dir sense embuts que, en realitat, més que ser una ‘marca blanca’ dels U2, és una autèntica ‘pata negra’. Tal és la professionalitat i expertesa dels seus músics.De fet, els Please estan considerats com el show de U2 referent a l’estat espanyol, amb més de 20 anys de carrera musical a les esquenes. Són ‘Banda Tribut Oficial’ des de l’any 1999, quan els va descobrir el periodista musical Jordi Tardà, i van ser seleccionats per la pròpia companyia discogràfica de la banda original. La seva actuació va posar punt i final a la penúltima nit de Festa Major en aquest escenari, que avui dimarts inclou un altre menú de luxe: els populars ‘Doctor Prats’ acompanyats dels no menys coneguts i apreciats aquí ‘Tapeo Sound System’.Data de realització: 07/25/2023 | Data de la darrera actualització: 07/25/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300