Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

‘Doctor Prats’ i ‘Tapeo Sound System’ tanquen els concerts a l’Escenari d’Els Pins-La Plantera de Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/26/2023 09:41:29 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CARTELL‘Doctor Prats’ i ‘Tapeo Sound System’ tanquen els concerts a l’Escenari d’Els Pins-La Plantera de Blanes

Durant quatre nits l’espai de Festa Major darrera el CAP-2 s’ha omplert de públic, especialment ahir dimarts, vigília de la festivitat de Santa Anna

Dos multitudinaris concerts amb Doctor Prats i Tapeo Sound System han tancat aquesta passada nit de dimarts el cicle propi d’actuacions que hi ha hagut a l’Escenari de Festa Major d’Els Pins-La Plantera, situat darrera el CAP-2. Dos grups que, cadascú amb el seu popular i propi estil, han sabut mantenir en dansa la gran quantitat de públic que s’ha aplegat per gaudir de la seva música des de quarts d’onze de la nit fins la matinada.
Final d'actuació i Concert Doctor Prats a Blanes
De fet, de les quatre nits d’actuacions que hi ha hagut, la d’ahir dimarts va ser la més multitudinària, amb una gran quantitat de públic que no va parar de corejar les cançons que tant un com l’altre grup van oferir. Els Doctor Prats, que ja van venir a Blanes fa pocs anys, han tornat al municipi on comença la Costa Brava disposats a repetir la memorable experiència de llavors, però augmentada i corregida.
Al llarg del concert han sonat els seus temes més emblemàtics, així com del seu darrer treball, ‘Pel Cantó Bo’. Amb la seva barreja de reggae, ska, funk, música electrònica i pop-rock van convèncer i agradar un públic assedegat per gaudir d’una nit de festa la vigília del dia en què se celebra ni més ni menys que la festivitat de la patrona, Santa Anna.
La connexió entre els músics i el públic va ser constant. Fins i tot quan, un cop acabat el concert –després dels obligats bisos- que mai no falten, van estar-se una bona estona atenent tots i totes les seves fans que volien immortalitzar el moment amb els músics. Val a dir que, majoritàriament, eren noies i nois joves, però també algun adult que no va voler perdre l’oportunitat.

Tapeo Sound System posa punt i final amb bona música i bon rotllo

Però si els components de Doctor Prats van agradar al públic, també ho van fer encara amb més complicitat els qui els van seguir a l’escenari, els Tapeo Sound System. És un grup de versions especialment apreciat a Blanes perquè els seus components són d’aquí i de localitats molt properes. La seva recepta és inalible: ofereixen un repertori per a tots els públics ballable de principi a fi i adaptable en funció de l’esdeveniment, combinant èxits de diverses èpoques i estils: pop, rock, rumba, reggae.
Tapeo Sound System en plena actuació
Igual que els seus predecessors dalt l’escenari, els de Tapeo Sound System van amanir la seva actuació amb el què més falta fa actualment; optimisme, festa i alegria. De fet, d’això els en sobra, i força, perquè per començar els noms amb què es presenten són tan hilarants com la seva posada en escena: des de Joselito Escobillas fins a La Mari Brizard, passant per Vino Bravo, Kili Lamenti o Georgovich Smirnoff.

Quatre nits farcides d’al·licients

Si el periple d’aquest escenari es va tancar ahir ple de gom a gom, les anteriors tres nits també han comptat amb una excel·lent presència de públic. El cicle va començar dissabte, coincidint amb la segona nit de la Festa Major de Santa Anna d’enguany. En aquella ocasió es va celebrar la ‘LED PARTY’, a càrrec dels DJs Jackie D i Mon.
Tots dos van ajudar tothom a gaudir de la primera de les actuacions que hi hauria enguany en aquest recinte, completat per les barres de bar a càrrec de quatre entitats esportives: CD Blanes, Racing Blanenc, AD Ca la Guidó, CB Blanes i Club Twirling Blanes. L’endemà diumenge van actuar els ‘Portobello’ i ‘Ruc&Roll’, i dilluns va ser una Nit de Tributs amb les bandes ‘ColdDay’ i ‘Please’, que van tocar versions molt aconseguides de Coldplay i U2, respectivament.Data de realització: 07/26/2023 | Data de la darrera actualització: 07/26/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300