Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

L’Ajuntament de Blanes celebra avui el Ple Municipal Ordinari de Juliol


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/27/2023 12:06:13 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

EscutLat_VermellL’Ajuntament de Blanes celebra avui el Ple Municipal Ordinari de Juliol

Inclou 14 punts a l’ordre del dia, tres d’ells sengles mocions que es tractaran abans dels Precs i Preguntes que tancaran la sessió

Aquest dijous 27 de juliol, coincidint amb els darrers dies de la recta final dels actes que encara queden per celebrar de la Festa Major de Santa Anna 2023, l’Ajuntament de Blanes celebrarà el Ple Municipal Ordinari corresponent al mes de juliol. Hi ha un total de 14 punts a l’ordre del dia, començant pels cinc primers de caire purament administratiu, entre els quals es dóna compte de les resolucions de la Junta de Govern Local i d’Alcaldia, així com d’una sentència judicial.Entrant ja en l’apartat de temes a debatre, el sisè punt tractarà una modificació del pressupost municipal vigent. Els punts setè i vuitè establiran, respectivament, les dues festes locals per a l’any vinent i una segona pròrroga del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de la Selva per a la regulació d’activitats.

El novè tema de debat serà ratificar la modificació dels estatuts del Consorci d’Aigües Costa Brava Girona i el desè punt l’aprovació del conveni de col·laboració de l’Ajuntament de Blanes amb la Generalitat de Catalunya pel Pla Educatiu d’Entorn. Les tres següents qüestions a debatre són sengles mocions.

La primera l’ha presentat la CUP i és de rebuig a l’espionatge i les infiltracions policials en els moviments socials. Les dues següents les ha presentat el grup municipal de Blanes En Comú Podem per a la recuperació dels camins de ronda d’una banda, i de l’altra per a la condemna a la censura en l’àmbit de la cultura, en defensa de la llibertat d’expressió i contra les notícies falses.

El darrer punt de l’ordre del dia, com és habitual a les sessions ordinàries, seran els Precs i Preguntes. La sessió plenària està previst que s’allotgi avui dijous a les 7 del vespre a la Sala de Plens.Data de realització: 07/27/2023 | Data de la darrera actualització: 07/27/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300