Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes reprèn el cicle de ‘Cinema als Barris’ dimarts a les 22 h a Montferrant amb el film ‘Alcarràs’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 07/31/2023 08:48:01 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

CinemesBlanes reprèn el cicle de ‘Cinema als Barris’ dimarts a les 22 h a Montferrant amb el film ‘Alcarràs’

Després del parèntesi que ha significat la Festa Major, la següent sessió de cinema nocturn gratuït es farà al Parc de la Brisa

Aquest dimarts 1 d’agost, després del parèntesi que ha significat la Festa Major de Santa Anna, es reprendran les sessions del 5è cicle de Cinema als Barris amb la quarta projecció d’enguany. El cicle consisteix en sessions gratuïtes de cinema a l’aire lliure, podent gaudir d’una nit d’estiu diferent. En aquest cas, s’ha programat un film que no necessita de gaire presentacions: ‘Alcarràs’. Es projectarà a les 10 de la nit al Parc de la Brisa, al veïnat de Montferrant.Darrera projecció del cicle, l'11 de juliol a la plaça de davant
la Biblioteca Comarcal
La multi premiada pel·lícula de Carla Simón de l’any 2022, aclamada unànimement pel públic i la crítica, està rodada íntegrament en català en localitzacions reals i amb intèrprets no professionals. De fet, ha estat el primer film de la història en aquesta llengua que ha rebut l’Os d’Or al Festival Internacional de Cinema de Berlín, i és una de les més taquilleres de la història del cinema català.Fotograma de 'Alcarràs', dimarts 1 d'agost al Parc de la Brisa de Montferrant
La història se centra en la família Solé, que després de vuitanta anys i tres generacions conreant la mateixa terra, s’enfronta a una amenaça sense precedents i planta cara a aquesta situació. Ambientada a la mateixa localitat del Segrià que dóna nom a la pel·lícula, la trama conforma un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles.

Gira al voltant de l’amenaça d’instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada fins llavors al conreu del presseguer. Això farà que els membres de la nissaga pagesa es retrobin i facin un front comú davant l’adversitat que això significa. L’acció arrenca quan la família rep la notícia que ha d’abandonar les terres a finals d’estiu, i tota la trama gira a la història d’aquesta espera, la crònica d’un darrer estiu al llarg dels dos mesos de collita.

Projecció de ‘Milions, l’origen de Gru’ a la Plaça de la Biblioteca Comarcal

Abans del parèntesi de la Festa Major, la darrera projecció del cicle es va acollir l’11 de juliol a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal de Blanes, congregant una gran quantitat de públic. Abans que comencés la sessió, es van encarregar de donar la benvinguda als assistents la regidora de Participació Ciutadana, Estefania Romero, acompanyada de representants de les associacions de veïns d’aquesta àrea d’influència: Racó d’En Portas, Els Pins, La Plantera i S’Auguer.
Benvinguda amb la regidora de Participació Ciutadana, Estefania Romero,
acompanyada de representants de les AAVV + Projecció del film
En aquella ocasió es va projectar ‘Milions, l’origen de Gru’, un dels tres films d’animació amb què compten enguany les sessions. Després que aquest dimarts es projecti ‘Alcarràs’ a Montferrant, les dues darreres projeccions s’acolliran el 8 d’agost a Mas Cremat i el 22 d’agost a l’Esplanada del Port. S’hi projectaran, respectivament, ‘Ainbo’ i ‘Top Gun: Maverick’, la segona part del mític film protagonitzat per Tom Cruise a finals dels anys 80. El cicle de Cinema als Barris està organitzat pel Departament de Participació Ciutadana, amb el suport de les Associacions de Veïns.

Dia i Hora
Títol Pel·lícula

Lloc
Dimarts 01 Agost – 22 h‘Alcarràs’Parc de la Brisa
Montferrant
Dimarts 08 agost – 22 h‘Ainbo’Plaça Ramon Casas
Mas Cremat
Dimarts 22 Agost – 22 h‘Top Gun: Maverick’Esplanada del Port
Port de BlanesData de realització: 07/31/2023 | Data de la darrera actualització: 07/31/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300