Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Jornada Benèfica Esportiva a Blanes, per facilitar la pràctica esportiva a tots els infants, organitzada per Socialesport i Blanesport ‘83


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/04/2023 08:26:49 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

COOPERACIO PROJECTESJornada Benèfica Esportiva a Blanes, per facilitar la pràctica esportiva a tots els infants, organitzada per Socialesport i Blanesport ‘83

L’objectiu de la vetllada allotjada a la Ciutat Esportiva ha estat recollir equipament esportiu per a nens i nenes de famílies vulnerables

La pista blava de la Ciutat Esportiva Blanes ha allotjat aquest cap de setmana un esdeveniment a cavall entre la solidaritat i l’esport, dos dels components que en aquest municipi tenen una gran repercussió a través de diverses entitats socials i esdeveniments que s’organitzen al llarg de tot l’any. Més concretament, s’ha celebrat una Jornada Benèfica Esportiva, centrada durant tot el passat dissabte.

Partit Femení Blanesport'83-CD Blanes - Jornada Benèfica Esportiva
L’objectiu ha estat poder recollir equipament esportiu per a nens i nenes de famílies vulnerables, perquè ningú es quedi sense practicar esport, fer-ho accessible per a tothom sense distincions. D’aquesta manera, a canvi de poder col·laborar en una bona causa, es tractava de portar aquest tipus de material per poder accedir al recinte. Així, s’ha pogut gaudir d’emocionants partits mentre es recolzava una bona causa.

L’ha organitzat Socialesport i Blanesport ’83 amb el suport de diverses entitats esportives, que han contribuït a donar contingut a l’experiència. Així, a banda del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Blanes, també han col·laborat el Futsal Arenys de Mar, el CD Blanes i el Calceteam FC 20, que han protagonitzat els diferents partits jugats.Exhibició patinatge CPA Quatre Vents Blanes
També s’ha comptat amb la col·laboració del Club de Patinatge Artístic Quatre Vents, que ha protagonitzat exhibicions d’aquesta disciplina esportiva al llarg de la passada jornada de dissabte. Capítol a banda han estat les cessions d’obsequis i regals a càrrec de diverses empreses i establiments, que van formar part del sorteig inclòs en l’esdeveniment.

Una jornada esportiva solidària gaudint de partits de futbol sala

Al llarg de tot el dissabte s’han anat celebrant diversos partits que han enfrontat els equips de diferents categories del Blanesport’83 amb d’altres formacions. Així, la jornada es va encetar a les 9 del matí amb el primer partit que va enfrontar al Blanesport ’83 amb el Futsal Arenys en les categories de Benjamí i Aleví.
A un quart d’onze del matí es va jugar el segon partit, de nou entre el Blanesport ’83 i el Futsal Arenys en la categoria de cadets. Tot seguit, a quarts de 12 del migdia, es van enfrontar els equips femenins del Blanesport ’83 i el CD Blanes, i ja a la tarda es van disputar dos encontres més: els cadets del Blanesport ’83 amb l’equip Calce Team, i per últim un darrer partit entre el Sènior A i el Sènior B del Blanesport ’83 que va cloure la jornada.
D'esquerra a dreta: Javi Augé, Miquel Àngel Pons, Jordi Hernández,
Mònica Rabassa i Glòria Agudo
Abans que comencés el partit femení, va haver un breu torn de parlaments oficials per inaugurar la jornada benèfica. En aquest sentit, es van adreçar al públic assistent Miquel Àngel Àngel Pons i Javi Augé en representació de l’Associació Socialesport i Blanesport’83, respectivament. Miquel Àngel Pons va agrair tothom la implicació i col·laboració necessàries per haver pogut organitzat l’esdeveniment social i esportiu.També va agrair el suport que ha trobat en tot moment, quan l’entitat es va proposar organitzar la jornada benèfica. Per la seva banda, el representant de Blanesport ‘83 va expressar l’orgull i satisfacció que havia significat poder donar suport en una causa tan noble, que no té cap altra finalitat que garantir que l’esport sigui accessible per a tothom, sense diferències.Els van acompanyar en els parlaments l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández; la regidora d’Esports, Mònica Rabassa; i la regidora d’Acció Social i Educació, Glòria Agudo. Tots tres, en representació de l’Ajuntament de Blanes, van lloar la iniciativa d’haver organitzat la Jornada Benèfica, agraint l’empenta i el bon fer de les entitats per donar-li sentit i contingut, però especialment a Socialesport i Blanesport’83, els artífexs de la vetllada.Data de realització: 09/04/2023 | Data de la darrera actualització: 09/04/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300