Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Prop de 1.000 participants omplen aquest cap de setmana la 3a edició de l’Open Day de Bàsquet a Blanes


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/18/2023 08:05:41 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Prop de 1.000 participants omplen aquest cap de setmana la 3a edició de l’Open Day de Bàsquet a Blanes

Acollida a la Ciutat Esportiva Blanes i organitzada per la FCBQ, ha suposat un any més el tret de sortida del Campionat de Catalunya U18 i U16

La tercera edició de l’Open Day celebrat aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva Blanes ha tornat a repetir l’èxit de les dues anteriors edicions. Aquest 2023 s’ha emmarcat als actes commemoratius del Centenari del Bàsquet Català, i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Blanes, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, així com d’altres col·lectius i institucions.Ciutat Esportiva Blanes, III Open Day de bàsquet
L’Open Day de bàsquet es va presentar oficialment uns dies abans del seu inici a la Ciutat Esportiva de Blanes, en un acte encapçalat per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández; el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ); la regidora d’Esports, Mònica Rabassa; i Francesc Xavier Santaló, president de l'RT de Girona de la FCBQ. Aquesta singular activitat ha suposat un any més el tret de sortida del Campionat de Catalunya U-18-Júnior Preferent i del Campionat de Catalunya U16-Cadet Preferent.Prop d’un miler de participants han competit aquest cap de setmana als diferents partits disputats a Blanes, amb més de 60 equips femenins i masculins, distribuïts en més de 30 partits disputats de manera gairebé ininterrompuda. Les dues categories de júnior i cadet compten amb jugadors i jugadores que participen amb freqüència a campionats de seleccions autonòmiques així com a Europeus i Mundials de formació. A més a més, amb els seus equips de bàsquet base, els millors clubs catalans són habituals en la consecució de diverses medalles de campionats a nivell estatal.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/18/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300