Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles Blanes enceta diumenge la nova temporada de Tardor-Hivern amb ‘De Faula’, de La Guilla Teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/22/2023 06:56:07 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Rialles Blanes enceta diumenge la nova temporada de Tardor-Hivern amb ‘De Faula’, de La Guilla Teatre

Hi haurà cinc espectacles infantils i familiars més fins al desembre: “Blancaneus i els 7 nans’, ‘Les sirenes són calbes’, ‘L’inventor d’Il·lusions’, ‘Rigoberta i el Windigo’ i ‘Nit de Reis’

El proper diumenge 24 de setembre el Teatre de Blanes allotjarà l’estrena de la nova programació de Rialles Blanes, que arriba puntual a la seva cita coincidint amb la represa del curs escolar. La temporada tardor-hivern que abasta el darrer trimestre d’aquest 2023 inclourà un total de sis espectacles infantils i familiars que tocaran tots els gèneres: teatre musical, màgia, titelles i pallassos.Imatge d'Arxiu Actuació Programació Rialles 'Ara ve Nasdal'
L’Associació Rialles Blanes, gestionada al 100% per persones voluntàries, s’encarrega de triar els espectacles, fer-ne difusió i acollir les companyies escèniques des de la seva arribada fins que arriba l’hora de marxar. També reben i acomiaden els espectadors, formats per un públic infantil i familiar. Això els serveix com a guia per orientar-se sobre quin tipus d’obres complauen més a l’hora de configurar la programació.

Un espectacle al setembre, dos a l’octubre i novembre i un al desembre

La programació de tardor-hivern del 2023 inclou sis espectacles distribuïts de la següent manera: al setembre n’hi haurà un (el proper diumenge dia 24); a l’octubre dos (els dies 8 i 22); al novembre dos altres més (els dies 5 i 19); i finalment al desembre un darrer (coincidint amb el dia 3). Totes les actuacions s’han programat pel diumenge i començaran a 2/4 de 6 de la tarda. Una hora abans, a 2/4 de 5, s’encetarà la venda d’entrades presencial a la taquilla del Teatre.Les entrades es venen al preu de 8€, i també hi ha abonaments de 3 espectacles al preu de 21€. D’altra banda, s’aplica el descompte d’1€ per a famílies nombroses acreditades, i només si es compren a taquilla. Una altra possibilitat és comprar un paquet de 6 espectacles al preu de 36€. La compra d’entrades anticipades es pot fer online: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/familiars-18.html

Teatre de titelles amb ‘De Faula’ el 24 de setembre per encetar temporada

La primera funció programada per diumenge vinent, 24 de setembre, presenta la peça de teatre de titelles ‘De Faula, de la companyia ‘La Guilla Teatre’. Gira a l’entorn de les faules clàssiques, tan conegudes com ‘La Cigala i la Formiga’, ‘La Guineu i el Corb’ o ‘La Llebre i la Formiga’ que, més enllà de ser una narració, també conviden a reflexionar.L'espectacle 'De Faula', de La Guilla Teatre, estrenarà diumenge
la programació de tardor de Rialles Blanes
L’espectacle ajuda a endinsar-se en un món de conte per parlar de la deixadesa de boscos, el maltractament entre iguals o l’abús de poder. Però també sobre com amb astúcia, reflexió i fins i tot amb amor es pot arribar a poder canviar situacions adverses, gens agradables, perquè capgirin a més positives, on els motius per mantenir viva l’esperança siguin ben possibles

Resta d’espectacles programats al darrer trimestre del 2023

Pel que fa a la resta d’espectacles infantils i familiars programats per aquest darrer trimestre del 2023, la següent representació que hi haurà després de l’estrena de diumenge vinent serà el 8 d’octubre amb una sessió de teatre musical que presenta tot un clàssic: ‘Blancaneus i els 7 nans’, de Magatzem d’Ars. El 22 d’octubre serà el torn de ‘Les sirenes són calbes’, una sessió de teatre de la Companyia DeLiRi.Al mes de novembre hi haurà dues funcions. La primera s’ha programat pel dia 5, l’espectacle de màgia titulat ‘L’inventor d’il·lusions’, d’Enric Magoo; i la segona el dia 19 amb ‘Rigoberta i el Windigo’, de Kali Teatre. Per últim, el 3 de desembre es tancarà programació amb ‘Nit de Reis’, una sessió de teatre musical de la companyia La Roda per celebrar anticipadament les Festes de Nadal.

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 09/22/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300