Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Càmping La Masia de Blanes, guardonat amb el Premi Jaume Genover per l’Associació de Càmpings de Girona


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2023 09:10:17 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

DIBUIXEl Càmping La Masia de Blanes, guardonat amb el Premi Jaume Genover per l’Associació de Càmpings de Girona

El reconeixement se li ha lliurat a l’empresari Manel Solanas, propietari i fundador de l’establiment, durant la Nit dels Càmpings Gironins

Durant la Nit dels Càmpings Gironins, celebrada la setmana passada a Lloret de Mar, es va entregar el IX Premi Jaume Genover i Roig 2023 a l’empresari Manel Solanas Salomó, propietari i fundador del Càmping La Masia. L’objectiu ha estat reconèixer la seva trajectòria al sector i la seva implicació amb l’entitat, l’Associació de Càmpings de Girona, organitzadora de l’esdeveniment.Càmping La Masia, aquest passat diumenge
Amb un recorregut de quatre generacions, el Càmping La Masia es va fundar l’any 1959, i ocupa un terreny de 13 hectàrees amb 876 parcel·les on s’hi inclouen bungalows, mobilhomes, apartaments i un spa, entre d’altres serveis. La majoria dels seus clients són espanyols, francesos i holandesos. Manel Solanas Salomó es va iniciar en el món del càmping de la mà de la seva mare, Paquita Salomó, i des que es va posar en marxa l’Associació de Càmpings de Girona hi ha col·laborat.L’Associació de Càmpings Gironins també ha guardonat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el premi Girocamping pel seu suport constant al sector, i va lliurar un reconeixement especial als Bombers de la Generalitat, per la gran tasca que duen a terme. La celebració la van encapçalar l’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer; i el diputat de la Diputació de Girona i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana.Data de realització: 10/02/2023 | Data de la darrera actualització: 10/02/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300