Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

El Teatre de Blanes aixeca el teló de la programació professional divendres amb la comèdia ‘El Joc de la Veritat’


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 10/02/2023 10:20:42 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

El Teatre de Blanes aixeca el teló de la programació professional divendres amb la comèdia ‘El Joc de la Veritat’

Els dos primers blocs del recinte ja han exhaurit les entrades per veure la funció que protagonitzen Octavi Pujades i Anna Senan

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud aixecarà el teló de la programació professional aquest proper divendres, 6 d’octubre, amb una comèdia que arriba aquí precedida per l’èxit de públic i de crítica que ha tingut allí on s’ha representat. Es tracta de ‘El Joc de la Veritat’, una comèdia d’embolics d’aquelles que no té altra intenció que deixar un bon gust de boca.
.


L’estrena de la nova temporada teatral ha aixecat força expectació, i prova d’això és que, quan encara falten cinc dies, ja s’han exhaurit les entrades dels dos primers blocs del recinte. Escrita i dirigida pel conegut actor i comunicador Miquel Murga, la protagonitzen dues parelles: d’una banda Octavi Pujades i Anna Senan –que també són parella a la vida real- i de l’altra Cristina Dilla amb Roger Cantos.

Tots quatre submergiran l’espectador en un joc d’embolics i passions, en una obra que no només fa riure: convida a reflexionar sobre la fragilitat i la força dels llaços humans. Els quatre actors donen vida a les parelles formades pels personatges de l’Albert i la Joana i l’Enric i la Carmen. Els dos primers ja porten uns anys de relació de parella, i aquesta reclama amb urgència un canvi.Octavi Pujades, protagonista de 'El Joc de la Veritat'
Per la seva banda, l’Enric i la Carmen ja han superat aquest estadi, i la seva relació sembla estar a prova de qualsevol contratemps. tot segueix el seu curs, fins el dia que les coses comencen a torçar-se i les mentides afloren entre tots quatre. Ara bé, el públic haurà de jutjar qui enganya a qui, a qui afecten aquestes mentides o bé si precisament la pròpia mentida és un motiu d’infidelitat.

Les entrades online són accessibles a través de l’enllaç https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/586-el-joc-de-la-veritat.html També es poden comprar presencialment a Casa Saladrigas de dimarts a divendres de 10 a 12’30 h o bé a la taquilla una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’obra ‘El Joc de la Veritat’ s’oferirà el divendres 6 d’octubre a partir de les 9 de la nit.

Àlex Casanovas, Llol Bertran, Alba Molina i Salva Reina

En general, la programació del segon semestre del 2023 està farcida d’una proposta més atractiva que mai, amb l’humor i la comèdia com a principal gèneres conductors dels espectacles programats al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud. A més a mes, inclou noms propis de l’escena catalana de reconeguda i contrastada qualitat, que li afegeix un atractiu indiscutible. A banda dels coneguts protagonistes de la primera funció de divendres, la resta d’espectacles compten amb la intervenció d’actors i actrius com Àlex Casanovas, Llol Bertran, Alba Molina i Salva Reina ‘Chuky’, entre d’altres.La música, la percussió i l’humor caracteritzen la següent proposta, que tindrà lloc el 26 d’octubre: ‘Trash’, un concert hilarant a càrrec d’Yllana amb Toompak sobre les possibilitats del reciclatge. El 3 de novembre s’oferiran a Blanes ‘Benedicta Televisió’, de la companyia ‘Toma pa’ti’ una paròdia sobre els clàssics televisius amb un humor desenfadat que critica entre rialles els estereotips del món de la petita pantalla. La protagonitzen Aurora Ballesta, Blanca Guerrero, Gonzalo Loruz i Raúlk Heredia, qui també ha tingut cura de la dramatúrgia i direcció.

L’emoció i els sentiments arribaran l’11 de novembre amb ‘Homenatge a Lole y Manuel’ que protagonitza la seva filla, Alba Molina, acompanyada al piano per Álvaro Gandul, una experiència inoblidable plena de màgia i respecte. Les emocions, en aquest cas en forma de comèdia romàntica, també protagonitzen l’espectacle del 25 de novembre: ‘Cartes d’Amor’, el llegendari clàssic d’A.R. Gurney encapçalat per Àlex Casanovas i Llol Bertran, dos icones de la televisió catalana.Tancarà la programació professional un monòleg que ja ho diu tot: ‘Prohibido echarle cacahuetes al mono’ que interpretarà Salva Reina, més conegut pel sobrenom de ‘Chuky’. Serà el 6 de desembre, i es presenta com una oportunitat de gaudir d’una nit inoblidable, una cita obligada pels amants del bon humor amb el conegut actor de cinema i televisió.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 10/02/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300