Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Alba Molina emociona al públic del Teatre de Blanes amb ‘Homenaje a Lole y Manuel’, dos referents del flamenc


Camí de tornada


Menú principalLogo Teatre de BlanesAlba Molina emociona al públic del Teatre de Blanes amb ‘Homenaje a Lole y Manuel’, dos referents del flamenc

La cantant va repassar l’època més brillant de la llegendària parella musical, en un sentit homenatge als seus pares

El Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud va acollir el passat cap de setmana un espectacle que, tal com ja es preveia d’antuvi, no va deixar indiferent a ningú que va assistir-hi. Amb el seu títol ja ho dèia tot: ‘Homenaje a Lole y Manuel’. Una atractiva proposta per a tots els amants de la música i cultura flamenca, comptant amb un element afegit que encara augmentava més la seva vàlua.Actuació Alba Molina al Teatre de Blanes, dissabte passat
Autor Fotografies: Marc Brun
Això és perquè l’intèrpret que va repassar l’època més brillant de la llegendària parella musical, referents en el món del flamenc, va ser la cantant Alba Molina, la filla de Dolores Montoya Rodríguez i Manuel Molina Jiménez, és a dir: Lole y Manuel. Amb aquest espectacle Alba Molina ha volgut retre un merescut reconeixement des del vessant artístic, però al mateix temps amb l’emoció continguda d’estar recordant l’època més brillant de Lole i Manuel.L’acompanyava al piano Álvaro Gandul, que ajuda Alba Molina a no perdre l’essència de la llegendària parella, però amb la genuïna sonoritat que li dóna la seva filla. L’actuació de dissabte passat s’ha organitzat al Teatre de Blanes amb la col·laboració del FlamenGI, el Festival Flamenc de Girona.La cinquena edició del festival inclou un programa amb un total d’11 actuacions arreu del territori. La singladura va començar el passat divendres a Girona, i també s’haurà allotjat al final del seu periple a Celrà, Banyoles, La Bisbal i Figueres. Inclou concerts a barris, exposicions, masterclass, conferències, tallers, flashmob i d’altres esdeveniments.Després d’aquest ‘Homenaje a Lole y Manuel’ la programació professional al Teatre de Blanes-Teatre de la Costa Brava Sud continuarà la setmana vinent, el dissabte 25 de novembre a les 9 de la nit, amb una proposta difícil de rebutjar. Són les ‘Cartes d’Amor’ que protagonitzen una actriu i un actor molt populars tant als escenaris catalans com a la petita pantalla. Són Àlex Casanovas i Llol Bertran, i les entrades anticipades es poden adquirir a: https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/591-cartes-damor.htmlData de realització: 11/16/2023 | Data de la darrera actualització: 11/16/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300