Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Rialles consciencia sobre el canvi climàtic amb ‘Rigoberta i el Windigo’ que s’ofereix diumenge al Teatre de Blanes


Camí de tornada


Menú principalRiallesRialles consciencia sobre el canvi climàtic amb ‘Rigoberta i el Windigo’ que s’ofereix diumenge al Teatre de Blanes

L’espectacle familiar de Kali Teatre es farà a 2/4 de 6 de la tarda, i les entrades anticipades es venen a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/598-rigoberta-i-el-windigo.html

Qui ho diu que els espectacles infantils i familiars no poden ser també una manera de conscienciar la societat sobre problemes d’abast universal ? Això és el què rebutja l’Agrupació Rialles Blanes a l’hora de programar per diumenge vinent, 19 de novembre, la següent representació en cartera que té en la seva programació de tardor-hivern.'Rigobera i el Windigo', de Kali Teatre,
diumenge vinent al Teatre de Blanes
Es tracta de ‘Rigoberta i el Windigo’, de Kali Teatre, un espectacle de titelles que protagonitzen la Rigoberta i la seva àvia, que viuen en una comunitat indígena situada a un indret que poc a poc, per l’acció destructora de la humanitat, està desapareixent a ulls vista. La nena li pregunta constantment a la seva àvia respecte què està passant amb el seu entorn natural, amb la desaparició dels arbres o la mort dels peixos.La seva àvia sempre li respon que el responsable és el Windigo, que sempre té gana i s’ho està emportant tot. És la història d’una comunitat indígena que perd el seu territori per la fam insaciable d’un monstre que no sap qui és i que només pensa en ell mateix. Com no podia ser d’una altra manera, dues protagonistes decidiran plantar cara al Windigo per recuperar la terra i els seus drets.Un espectacle de teatre, titelles, humor i consciència per a tota la família, un clam d’amor a la terra, una llegenda indígena sobre medi ambient, canvi climàtic, consum responsable, drets humans i drets dels infants que convida al públic a empoderar-se per canviar el món. Perquè, com ja deia el mític Capità Enciam, ‘Els petits canvis són poderosos’.

La funció començarà a les 17’30 h, i les entrades anticipades es poden comparar a https://www.teatredelacostabravasud.cat/ca/programacio/c/598-rigoberta-i-el-windigo.html Si se’n volen comprar presencialment es pot fer el mateix diumenge a partir de 2/4 de 5 de la tarda.Data de realització: 11/17/2023 | Data de la darrera actualització: 11/17/2023


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300