Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes dóna el tret de sortida del Carnaval de la Costa Brava Sud amb la Festa Jove a la recuperada Sala de Concerts de Nau4, principal novetat del 2024


Camí de tornada


Menú principalCARTELLBlanes dóna el tret de sortida del Carnaval de la Costa Brava Sud amb la Festa Jove a la recuperada Sala de Concerts de Nau4, principal novetat del 2024

Van actuar el grup de versions ‘Kintus’, alumnes del Batxillerat Artístic de l’INS Serrallarga i el DJ Silva

A Blanes ja està en marxa el Carnaval de la Costa Brava Sud després que ahir aquest cicle festiu es va encetar amb una Festa Jove que va començar a quarts de nou de la nit i s’ha allargat fins aquesta matinada. La festa ha estat la principal novetat d’aquest 2024 per l’emplaçament que es va triar: la Sala de Concerts de la Nau4 Espai Jove, situada a la planta baixa d’aquest equipament juvenil.Carnaval Nau4 Espai Jove, ahir a la nit
Fa quatre anys que la sala no s’utilitzava per fer concerts. Precisament l’última vegada que va haver un acte festiu va ser coincidint amb la Festa del Carnaval Jove 2020. Ara s’ha recuperat de manera oficial amb una de les celebracions que més agrada tothom. Per això la vetllada es va batejar amb el nom de ‘Carnaval Nau4’, per commemorar la reinauguració de la sala de concerts. Se’n va encarregar d’organitzar-ho el Consell Local de la Joventut de Blanes (CLJB) amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Blanes.L'alcalde, Jordi Hernández, i la regidora de Joventut, Estefanía Romero,
amb membres del Consell Local de la Joventut de Blanes, poc abans
que comencés la festa
Per celebrar la reobertura de la Sala de Concerts i, per afegit, l’inici del Carnaval de la Costa Brava Sud, tot just al principi de la festa els i les principals implicades en aquesta acció van aprofitar per immortalitzar el moment. Així, es va fer una fotografia de família amb els i les membres del CLJB, així com l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, i la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Estefanía Romero.

‘Carnaval Nau4’ amb alumnes de l’INS Serrallarga, Kintus i DJ Silva

Des del Consell Local de la Joventut de Blanes i el Departament de Joventut es va prendre el compromís de muntar una festa per a la gent jove de la ciutat on comença la Costa Brava, perquè fos una alternativa a l’oci nocturn sense necessitat d’haver de marxar a d’altres poblacions. L’objectiu, recuperar la Festa de Carnaval Jove, s’ha aconseguit plenament.Sobretot perquè ha estat una doble celebració, al haver pogut recuperar un espai que fa temps ja havia estat l’escenari més adequat per acollir la Festa de Carnaval Jove. Perquè el públic jove encara se’l sentís més seu, des del CLJB es va decidir incloure un nou ingredient que ha estat valorat de manera molt positiva per tota la gent implicada.
Com a tret de sortida del ‘Carnaval Nau4’ es va comptar amb diverses actuacions a càrrec d’alumnes del Batxillerat Artístic de l’Institut Serrallarga. Tal com explicaven els i les membres del Consell Local de la Joventut de Blanes, ha estat la manera més adequada per encetar una nit jove amb gent jove del poble, dins d’un espai jove com és el Casal Jove de la Nau4.A rengló seguit va ser el torn del grup ‘Kintus’, un grup de versions que va complaure un ample ventall d’edats. Principalment pel públic juvenil, però aptes per a totes les edats. Per últim, coincidint ja amb la matinada d’avui dissabte, la gresca s’ha tancat amb DJ Silva, un discjòquei local que també punxa música tocant tots els estils. Ha estat l’inici del Carnaval de la Costa Brava Sud a Blanes que continuarà avui dissabte amb la Festa Infantil i Familiar, i culminarà diumenge amb la Rua de Carnestoltes amb 629 membres de colles de Blanes i d’altres poblacions del territori.Data de realització: 02/10/2024 | Data de la darrera actualització: 02/10/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300