Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Policia Local de Blanes i Bombers rescaten un motorista alemany estimbat en un barranc, prop d’El Vilar


Camí de tornada


Menú principalSIRENES EMERGENCIESPolicia Local de Blanes i Bombers rescaten un motorista alemany estimbat en un barranc, prop d’El Vilar

Es va evacuar en helicòpter a Girona per tractar-lo de diverses fractures, i el cos de seguretat blanenc el va localitzar gràcies a les coordenades facilitades pels acompanyants del ferit

La tarda d’aquest passat diumenge la Policia Local de Blanes i els Bombers de la Generalitat van protagonitzar el rescat i evacuació d’un motorista que va caure en un barranc i va patir ferides de consideració. La víctima de l’accident, un home de nacionalitat alemanya de 52 anys, estava practicant enduro amb diversos companys pels camins forestals dels afores de Blanes.Imatges del rescat del motorista ferit
Pels volts de tres quarts de cinc de la tarda la Policia Local de Blanes va ser alertada de l’accident, comunicant-los inicialment que la zona on podria haver caigut el motorista és la que hi ha entre el Poblat Ibèric de Montbarbat, al terme municipal de Lloret de Mar, i el Turó del Vilar, de Blanes. Immediatament, els efectius de la Policia Local de Blanes, van iniciar el rastreig per localitzar-lo a ell i als companys que eren amb ell.L’accidentat i els acompanyants eren prop del Turó del Vilar, en un barranc on havia caigut el motorista. Finament, amb el suport de l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat, la víctima va poder ser rescatada i traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona per ser tractat de les lesions patides al maluc i al fèmur, sense que hagi transcendit l’abast de la seva gravetat. L’operatiu va finalitzar a dos quarts de set del vespre.

Data de realització: 05/08/2024 | Data de la darrera actualització: 05/08/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300