Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Elena Gadel, Las Migas, Blaumut, Maria del Mar Bonet, Mayte Martín i Albert Pla actuaran al Festival Blanes Arran de Mar per encetar l’oferta cultural estiuenca


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 05/22/2024 03:03:35 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Elena Gadel, Las Migas, Blaumut, Maria del Mar Bonet, Mayte Martín i Albert Pla actuaran al Festival Blanes Arran de Mar per encetar l’oferta cultural estiuenca

La nova iniciativa impulsada per l’Ajuntament iniciarà la temporada a la Costa Brava del 21 de juny al 6 de juliol

Quan tot just fa pocs dies que l’èxit del I Blanes Costa Brava International Film Festival encara ressona, l’Ajuntament de Blanes ha presentat aquest migdia una nova experiència que ha vingut per quedar-se. En la línia d’organitzar esdeveniments culturals que contribueixin a complementar els atractius culturals amb què compta el municipi on comença la Costa Brava i allargar la temporada, se suma aquesta nova experiència.D'esquerra a dreta: Jordi Calvet, Jordi Hernández i Marcel Pla
Es tracta del Festival de Concerts Arran de Mar Blanes 2024, que se celebrarà tot just quan comenci l’estiu, entre finals del mes de juny i principis de juliol. Per donar-lo a conèixer, avui al migdia s’ha fet la presentació oficial encapçalada per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández; el tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Calvet; i el director del festival, Marcel Pla.

Elena Gadel, Las Migas, Blaumut i Maria del Mar Bonet, entre d’altres

Es faran un total de sis concerts estructurats en tres grups de dues nits, coincidint amb divendres i dissabte, quan comença el cap de setmana, a les 10 de la nit. El lloc d’acollida, que es donarà a conèixer durant els propers dies, serà un racó molt emblemàtic del municipi, on es podrà gaudir alhora dels artistes de renom amb què es comptarà al festival, així com d’un dels exponents més representatius amb què compta el municipi.Serà sens dubte un lloc molt adequat per gaudir de la música que oferiran artistes de solvència contrastada: Maria del Mar Bonet, Blaumut, Las Migas, Elena Gadel, Mayte Martín i Albert Pla. Cantants i grups que cobreixen un ampli espectre de gèneres musicals: flamenc, folk, cançó d’autor, música pop.... Aquesta diversitat en l’oferta musical no només atrau un públic ampli i variat, sinó que també subratlla la dedicació del festival a la promoció de la cultura musical rica i variada.

Un festival per encetar l’oferta musical de l’estiu

El Festival ‘Concerts Arran de Mar’ s’ha planificat estratègicament per ser el primer cicle musical de música de la temporada estiuenca, posicionant-se just abans i després de la Revetlla de Sant Joan, que marca l’inici d’aquest període en què la Costa Brava encara ve més de gust gaudir-la. Els artistes triats per ‘Concerts Arran de Mar’ són coneguts per la seva qualitat i originalitat, elements que es converteixen en el pilar del festival.
Vindran a Blanes amb propostes que van des de la tradició fins a la provocació, experiències úniques que desafien i fan gaudir als i les espectadores. Cada concert s’espera que sigui memorable, ja que la singularitat dels sis caps de cartell així ho certifiquen. El cicle començarà el 21 de juny amb l’actuació de Mayte Martín, seguida l’endemà dissabte dia 22 amb Albert Pla.

El següent cap de setmana del 28 i 29 de juny serà el torn de dues dones amb veu i nom propi: Elena Gadel i Maria del Mar Bonet, respectivament. Per últim, el divendres 5 de juliol s’ha programat l’actuació dels Blaumut, i el dissabte dia 6, es tancarà el recorregut musical amb Las Migas. En definitiva, el què es pretén amb aquest esdeveniment musical, és que sigui el referent cultural i turístic de Blanes pel territori.

Entrades amb descomptes per a diversos públics

La venda d’entrades als concerts es farà online a través de www.entrapolis.com, i també es podran adquirir dues hores abans de cada actuació, sempre i quan no s’hagin exhaurit les localitats. També hi ha un 20% de descompte per als joves de Blanes, així com per les persones amb carnet de discapacitat empadronades al municipi, tot i que en tots dos casos només podran comprar les entrades a la taquilla, o bé enviant un correu electrònic a info@jovesartistesimusics.cat

El públic que assisteixi als concerts podrà gaudir d’un servei de bar i menjar abans i després que comencin les actuacions. L’obertura de portes del recinte serà a partir de les 20 h, i en aquest sentit es recomana arribar, com a mínim, mitja hora abans de cada sessió per fer una entrada tan esgraonada com sigui possible. Més informació: Instagram @blanesarrandemarfest i Facebook Festival Blanes Arran de Mar.Data de realització: | Data de la darrera actualització: 05/22/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300