Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Gent gran, salut i qualitat de vida


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 09/13/2005
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Gent gran, salut i qualitat de vida

  L’Ajuntament de Blanes dedica un cicle de conferències a la qualitat de vida de la gent gran


  Tindrà lloc del 22 de setembre al 13 d’octubre al Casal i a la Biblioteca Comarcal

  L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes amb la col·laboració de la Fundació Caixa de Sabadell ha organitzat un cicle de xerrades i de conferències sobre la salut i la qualitat de vida de la Gent Gran amb l’objectiu de fomentar actituds actives en el dia a dia de les persones grans conforme s’avança en l’edat.

  El cicle es divideix en quatre blocs: l’Activitat física. Envelliment saludable, que anirà a càrrec de la fisioterapeuta Loreto González i, que tindrà lloc el proper dijous, 22 de setembre al Casal de la Gent Gran; Aprendre a relaxar-se, que es farà a la biblioteca comarcal, el dijous 29 de setembre, a càrrec de la mateix fisioterapeuta; Conviure amb el dolor, a càrrec del metge internista Quim Julià, el dijous 6 d’octubre al Casal de la Gent Gran i, Estimar-nos per estimar. Millorem l’autoestima, a la Biblioteca Comarcal el dijous, 13 d’octubre a càrrec de Mireia Galobardes, psicòloga clínica.

  Amb cada conferència es vol donar eines i suports a la gent gran per millorar la seva salut i el seu benestar diari. Totes les xerrades tindran lloc de 17,30 hores a 19,30 hores i l’entrada es gratuïta, i el cicle forma part de la política d’apropament a les persones que està duent a terme l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Blanes i compta amb la col·laboració de les entitats de la tercera edat de Blanes.

  L’èxit de totes les activitats per la gent gran que es fan a Blanes s’expliquen per la immillorable col·laboració entre les entitats de la gent gran i l’Ajuntament de Blanes a través del Consell Municipal de la Tercera Edat al que s’ha de sumar la col·laboració d’algunes entitats privades com en aquest cas la Fundació Caixa de Sabadell”, ha afirmat Argemir González, regidor de Serveis Socials, Medi Ambient i Obra Pública.

Data de realització: 09/13/2005 | Data de la darrera actualització: 09/13/2005

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300