Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes trasllada la zona de Barrakes de la Festa Major com a primera acció dins el Pla de Convivència Nocturna.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/11/2011
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes trasllada la zona de Barrakes de la Festa Major com a primera acció dins el Pla de Convivència Nocturna.

L’alcalde de Blanes, Josep Trias, acompanyat pel tinent d’alcalde de Govern Municipal, Joaquim Torrecillas, i la presidenta de l’Associació de Veïns dels Pins, Rosa Carrera, ha anunciat avui el trasllat de la zona de Barrakes a un altre espai.

En concret, es traslladarà als terrenys de la Ciutat Esportiva de Blanes.

L’alcalde ha explicat que fa temps que el govern ja contemplava aquesta possibilitat, i la posada en funcionament de l’equipament esportiu ha facilitat que finalment s’hagi trobat una òptima solució per acabar amb una problemàtica veïnal que s’arrossega des de fa molts anys.

Des de fa uns 10 anys, l’espai Barrakes s’ha ubicat al camp de futbol de terra dels Pins, un sector que, en ser zona turística, a l’època estival està molt poblat i aquest emplaçament provocava malestar a les nits.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde de Govern Municipal, s’ha mostrat satisfet per aquesta solució, afirmant que es dóna compliment al Pacte per a la Convivència Nocturna signat fa uns mesos.

L’objectiu d’aquest pacte és consensuar que en municipis turístics es faci compatible l’oci nocturn amb el descans dels veïns. En aquest sentit, Torrecillas ha anunciat que els propers dies destacats ajuntaments d’arreu de Catalunya també s’acolliran a aquest pacte.

Pel que fa a la nova ubicació, el tinent d’alcalde ha manifestat que s’està treballant en la possibilitat de fer arribar un bus nocturn a la zona, a l’abast dels usuaris de Barrakes.

La presidenta de l’Associació de Veïns, Rosa Carrera, ha qualificat la mesura de l’alcalde com una de les més importants pel barri des de fa molt de temps. Així, ha explicat que els veïns, hotels i un geriàtric proper a la zona, per fi podran descansar durant els dies de la festa major sense les Barrakes.

L’espai de Barrakes està format per una quinzena de carpes d’entitats socials, esportives i culturals de Blanes, i inclou concerts i música en directe.
Data de realització: 04/11/2011 | Data de la darrera actualització: 04/12/2011

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300