Camí de tornada

Menú principal

Noticia publicada a la web el 10/19/2007
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Equip velaEl Blanes revalida títol de campió de Catalunya per equips de la classe Europe de vela

L'equip Blanes 1 es va proclamar aquest cap de setmana campió de Catalunya per equips de la classe Europe de vela en la competició disputada a Platja d'Aro (Baix Empordà). El conjunt, integrat per Marc Subirà, Aleix Subirà i David Gayango, va vèncer en la final a l'equip de Blanes 2, format per Albert Codinachs, Jaume Todo i Sergi Rodiera. En tercer lloc va quedar l'Estartit 1 (Baix Empordà) mentre que la quarta posició va ser pel Masnou (Maresme). Amb aquest triomf, el CV Blanes revalida per tercer any consecutiu el títol de campió de Catalunya.

Onze equips de set clubs diferents amb un total de 35 regatistes van participar en la competició que va començar divendres amb la disputa de vint-i-cinc proves. Dissabte es van celebrar les semifinals i quatre regates de flota pels equips classificats entre el cinquè i l'onzè lloc mentre diumenge va tenir lloc la final.

Data de realització: 10/19/2007 | Data de la darrera actualització:

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació