Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Acord Institucional entre l’Ajuntament de Blanes i la Generalitat de Catalunya sobre el desenvolupament del projecte “Illa de Blanes”.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/09/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Acord Institucional entre l’Ajuntament de Blanes i la Generalitat de Catalunya sobre el desenvolupament del projecte “Illa de Blanes”.

  L’Ajuntament de Blanes i la Generalitat de Catalunya entenen que els compromisos que ambdues institucions varen subscriure en el moment de la constitució del Consorci Portal de la Costa Brava - Illa de Blanes són plenament vigents en l’actualitat, si bé les dificultats que el projecte ha experimentat al llarg dels darrers anys han posat de manifest la necessitat d’adoptar alguns canvis en el funcionament i en les característiques del propi Consorci per tal d’assolir els seus objectius.

  Totes les parts consideren que cal accelerar les gestions per finalitzar la construcció del complex esportiu de Mas Cuní, trobar les solucions més adequades per resoldre la situació financera del Consorci i desenvolupar les previsions d’urbanització del sector “Illa de Blanes”, amb els equipaments hotelers i la definició d’un gran parc urbà en la nova centralitat de la vila.

  Les institucions signants, amb els suport dels grups municipals del Consistori, volen posar de manifest llur voluntat de continuar amb la mútua col·laboració que presideix les seves relacions i el propòsit compartit de prestar el millor servei a la Vila de Blanes.

  Per tot això, es comprometen a:

  1.- La redacció dels plans i projectes i l’execució complerta de la urbanització de l’àmbit “Illa de Blanes”, inclosa l’execució del parc urbà que s’hi ha d’instal·lar i l’enjardinament dels espais lliures dels equipaments.

  2.- Preveure l’obtenció dels sostres edificables destinats a usos diversos –inclòs l’ús d’habitatge- i el nombre d’habitatges necessari per finançar amb garanties la devolució del crèdit de l’ICF – principal i interessos –, la finalització dels equipaments de la nova ciutat esportiva i la urbanització de l’entorn de Mas Cuní.

  3.- Modificar el Consorci “Illa de Blanes”, transformant-lo en un consorci que gaudeixi de la condició d’administració urbanística especial amb caràcter d’administració actuant i amb competències urbanístiques, format únicament per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Blanes.

Data de realització: 04/09/2009 | Data de la darrera actualització: 04/09/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300