Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Modificacions en la circulació rodada, amb motiu de les obres d’arranjament Carrer Jaume I.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/01/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Modificacions en la circulació rodada, amb motiu de les obres d’arranjament Carrer Jaume I.


POLICIA LOCAL
PREFECTURA

AVÍS

Us comuniquem que amb motiu de les obres d’arranjament del carrer Jaume I, en aquesta tercera fase quedarà afectat tot el carrer. Per tant, no es podrà circular per aquest carrer des de la cruïlla amb els carrers Salut i Riera Alta i fins a la Plaça Solidaritat. D’altra banda continuarà tancat l’accés al carrer Paradís. Aquestes modificacions es faran a partir del dia 1 de setembre.

Per tal motiu, la circulació rodada queda establerta de la següent manera:

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles des de l’Av. Joan Carles I direcció centre als vehicles de més de 3.5t. Els vehicles de menys de 3.5t i els veïns d’aquesta zona podran accedir direcció centre pel carrer Salut, que tornarà a ser d’un únic sentit de circulació.

Ø La Rbla. J. Ruyra, tram comprés entre la cruïlla del carrer Mercat amb Plaça 11 de Setembre i el carrer Riera Alta, canviarà el seu sentit de circulació. Es a dir, no es podrà accedir des de l’Av. Joan Carles I direcció Mercat, ja que la circulació serà des del Mercat direcció Lloret de Mar i per tant, es sortirà per Riera Alta a la rotonda per poder incorporar-se al carrer Joan Carles I.

Ø El carrer Riera Alta canviarà el seu sentit de circulació. Els veïns amb garatge, hauran d’accedir amb precaució des del carrer Pep Ventura. La sortida es podrà efectuar direcció a la rotonda anteriorment indicada.

Ø El carrer Salut i el tram del carrer Vila de Lloret, tram comprés entre el carrer Paradís i el carrer Mont-Ferrant, es restablirà el trànsit i tornaran a tenir un únic sentit de circulació.

Ø L’accés al carrer Paradís es podrà efectuar pel carrer Mas Massonet i carrer Francesc Dordà; posteriorment la sortida pel carrer Paradís confluència amb el carrer Santa Bàrbara. L’accés a aquest tram del carrer Paradís, afectat per les obres, quedarà restringit als veïns que disposin de garatge.

Ø La línia 1 del Transport Urbà quedarà afectada provisionalment de la següent forma: L’accés a la nostra Vila s’efectuarà pel carrer Anselm Clavé, Rbla. J. Ruyra i resta de recorregut. El recorregut de tornada serà el mateix, fins a la Plaça Solidaritat, i des d’aquest punt circularà per Rbla. J. Ruyra direcció Mercat; continuant per la Rbla. J. Ruyra darrera del Mercat i direcció a la sortida del carrer Riera Alta amb la rotonda de la cruïlla compresa pels carrers Joan Carles I, Vila de Lloret, carrer Paradís i carrer Salut; continuant a partir d’aquest punt el seu recorregut per l’Av. Joan Carles I (direcció Lloret de Mar).


Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes tel. 972 35 86 66

Modificacions de la línia 1 del Bus Urbà.


Data de realització: 08/28/2009 | Data de la darrera actualització: 11/11/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300