Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Seguretat viària amb teatre


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/22/2007
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

el RACC i la seguretat viàriaSeguretat viària amb teatreLa Fundació RACC ensenya seguretat viària a nens i nenes de Blanes a través d’una obra de teatre.

Una nova eina per transmetre de forma amena a la societat valors d’educació per la mobilitat.

. La representació teatral incideix en la importància que els més petits coneguin conceptes de mobilitat segura i sostenible per així contribuir a la formació de vianants i conductors de futur responsables
. El divertit i, a la vegada pedagògic, espectacle “STOP. Una nova aventura dels Superagents de la Ketty” va dirigit a nens i nenes de 6 a 11 anys.

400 nens i nenes de diferents escoles de Blanes aprendran conceptes de seguretat viària a través de l’obra de Teatre “STOP. Una nova aventura dels Superagents de la Ketty”,
una iniciativa que la Fundació RACC ofereix de forma gratuïta als escolars, i que compta amb la col.laboració del Servei Català de Trànsit (SCT) i de l’Ajuntament de Blanes, a través de la Policia local.
La representació teatral ha recorregut diferents localitats catalanes (Rubí, Lloret de Mar, Palafolls, Vic, Montblanc, etc.), des de l’any passat, i com a part del conveni de col.laboració signat entre
la Fundació RACC i el SCT.

Objectiu pedagògic:
L’educació viària és el punt de partida d’aquest espectacle infantil. A partir de l’aprenentatge dels principals senyals de trànsit, s’ha construït una obra de teatre clara en les seves idees i amb un ritme trepidant.

Dades tècniques
Nom: STOP. Una nova aventura dels Superagents de la Ketty
Duració del espectacle: 60 min. Companyia teatral “Gralla”
Lloc: Teatre de Blanes C/Ample 26
Dates: 22 de febrer de 2007
Hores de les funcions: 10 h i 11,30 h

Argument de l’obra de teatre STOP
A la ciutat hi ha un terrible caos circulatori: embussos, cues, cotxes per tots costats, els vianants no poden creuar amb seguretat els carrers, el soroll dels clàxons és ensordidor… El malvat Doctor Què, en el seu afany per dominar el món, ha robat tots els senyals de trànsit. Per solucionar-ho, els responsables de la ciutat han decidit avisar al millor grup d’operacions especials del món: “Els superagents de Ketty”!! Tres exagents de policia faran servir tot el seu ingeni, el seu saber i la seva intuïció per resoldre el cas.Compromís amb la formació viària
La Fundació RACC desenvolupa des de l’any 1994 el Programa d’Educació Viària, antecessor del Programa d’Educació per la Mobilitat que ha permès que més de 150.000 nens i nenes de tota Espanya realitzaran el seu primer contacte amb el món de la seguretat viària. Juntament amb el desenvolupament de programes en l’àmbit escolar, la Fundació ha impulsat altres accions de caràcter formatiu, com la col.laboració amb administracions en el desenvolupament de campanyes informatives o activitats en un entorn lúdic com l’obra de teatre STOP o l’activitat formativa amb bicicletes.

L’Àrea d’Educació i Formació de la Fundació RACC planteja l’educació viària des d’una òptica integral, un concepte que desenvolupa des de diversos punts de vista:

. Amb la implicació del col.legi, l’entorn familiar, mitjans de comunicació, col.lectius socials o forces de seguretat en l’educació viària dels nens i nenes, que tendeixen a imitar els comportaments que observen habitualment.
. En l’entorn escolar, com un eix transversal, que permet abordar les qüestions relacionades amb la mobilitat des de totes les àrees curriculars.
. Com una formació contínua al llarg de la vida, que s’ha iniciar en la família i l’escola, complementar-se en l’autoscola i consolidar-se en els cursos de conducció segura.

RACC Automòbil Club i la seva Fundació
El RACC, amb més d’1 milió de socis, és l’automòbil club més gran d’Espanya, líder en l’àmbit de la mobilitat. Presta assistència personal, familiar, mecànica i sanitària urgent i és la primera corredoria d’assegurances d’Espanya en el sector d’autos. El RACC també està present en el sector dels viatges, amb una de les agències amb més gran creixement a Espanya. Com a entitat amb vocació de servei a la societat el RACC, a través de la seva Fundació, es preocupa, mobilitza i crea estats d’opinió per millorar la mobilitat i la seguretat viària.


Data de realització: 02/22/2007 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300