Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes acollirà el 2012 el Campionat Europeu de Patinatge.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/01/2011
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes acollirà el 2012 el Campionat Europeu de Patinatge.

El municipi de Blanes acollirà l’any vinent el Campionat d’Europa de Patinatge Artístic, una de les cites més importants del món en aquesta modalitat esportiva.

L’esdeveniment s’allotjarà a la Ciutat Esportiva, que es va posar en marxa el passat mes de febrer.

Val a dir que Blanes compta amb un equip de patinatge artístic que ha representat el municipi en diverses ocasions al campionat europeu. Enguany, l’espectacle del Patinatge Artístic Blanes Fundació ja ha guanyat per segona vegada l’estatal dins de la modalitat de grups show reduïts.

Com ja va succeir l’any passat, aquest 2011 ja ha aconseguit revalidar els tres primers títols disputats: campionat de Girona, Catalunya i Espanya, aquest darrer celebrar el mes de març.

El proper objectiu serà doncs, precisament, el campionat d’Europa que es disputarà el proper mes de maig a Porto, Portugal. L’any passat el conjunt blanenc va obtenir la medalla de bronze al Campionat Mundial en quedar classificat a la tercera plaça.

Si els resultats acompanyen l’equip blanenc, el següent objectiu serà participar al Mundial de Brasília d’aquest 2011.

Amb la celebració del Campionat Europeu de Patinatge el 2012, tal i com ha explicat l’alcalde de Blanes, Josep Trias, es vol potenciar i dinamitzar l’activitat esportiva en aquestes instal·lacions. En aquest sentit, ha afegit que des del govern de Blanes s’està treballant amb aquest objectiu, no tan sols a nivell esportiu, sinó també a nivell turístic.

Cal recordar que el potencial de la Ciutat Esportiva de Blanes, amb els seus equipaments i la seva ubicació geogràfica, la converteixen en un excel·lent atractiu per a tour operadors que vulguin organitzar al municipi estades esportives.

El nou equipament ja va allotjar durant el mes de març la final de la Copa del Rei d’hoquei sobre patins, amb un molt bon resultat de públic i ressò arreu de l’estat espanyol.

D’altra banda, l’ajuntament continua treballant en la organització de nous esdeveniments esportius de caire nacional i estatal, com serà el cas durant la propera setmana santa del Trofeu Mediterrani d’handbol. En aquest sentit, en el lloc web d’Eurosporting, empresa que organitza aquesta competició, es destaquen les excel·lents condicions que té el complex blanenc.

L’Ajuntament de Blanes ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació Espanyola de Patinatge per a la organització del Campionat Europeu del 2012.Fotografies (d’esquerra a dreta): la presidenta del Patinatge Artístic Blanes Fundació, Aurora Castilla; el president de la Federació Espanyola de Patinatge, Carmelo Paniagua, l’alcalde de Blanes, Josep Trias, i Francesc Jansa, president del Comitè de Patinatge Artístic, en el moment de la signatura del conveni de col·laboració.
Data de realització: 04/01/2011 | Data de la darrera actualització: 04/01/2011

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300