Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Talls i canvis de circulació els dies 11 i 12 de desembre, dels carrers Vila de Lloret, Paradís i Salut ....


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 12/04/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Talls i canvis de circulació els dies 11 i 12 de desembre, dels carrers Vila de Lloret, Paradís i Salut ....AVÍSUs comuniquem que, amb motiu de la preparació i asfaltat de les obres que s’executen al carrer Jaume I, el proper divendres dia 11 de desembre, intermitentment, quedarà afectada la cruïlla de la nova rotonda per a gratar el ferm i fer els preparatius adients per asfaltar el tram.

Així mateix el dissabte dia 12 de desembre es procedirà al tall de tot tipus de vehicle en sentit a la nova rotonda per motius d’asfaltar des de les 8:00 fins a les 16:00 hores, aproximadament.

Aquest tall afectarà als veïns dels carrers Vila de Lloret, Paradís i Salut així com dels carrers Joan Carles I, Riera Alta i pl. Onze de setembre. Concretament aquells vehicles que es dirigeixin en direcció al centre o sortida en direcció Lloret de Mar.

Per tant, la circulació rodada PER AL DISSABTE DIA 12 DE DESEMBRE queda establerta de la següent manera:

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles des de l’Av. Joan Carles I direcció centre. Els vehicles de menys de 3.5t i els veïns d’aquesta zona podran accedir al carrer Av. Joan Carles I, tenint en compte que hauran de sortir pel mateix carrer, ja que com hem indicat anteriorment, restarà tallada la circulació direcció centre a l’alçada de la rotonda.

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles des del c. Paradís en qualssevol direcció. Els vehicles dels veïns d’aquesta zona podran accedir al carrer Paradís pel c. Mas Massonet / Francesc Jordà, tenint en compte que hauran de sortir pel carrer Paradís en direcció c. Sta. Bàrbara.

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles al c. Vila de Lloret per la rotonda. Els vehicles dels veïns d’aquesta zona podran accedir al carrer Vila de Lloret en sentit contrari a la circulació, tenint en compte que hauran de sortir pel mateix carrer.

Ø Restarà prohibit l’accés de vehicles de Rbla. Ruyra nord / Riera Alta en direcció rotonda. Els vehicles dels veïns d’aquesta zona podran accedir al carrer Riera Alta, tenint en compte que hauran de sortir del carrer en sentit contrari a la circulació del tram que arriba fins al Mercat Blanes, el mateix que els veïns de la pl. Onze de setembre.

Ø L’accés de vehicles al carrer Salut romandrà tallat fins a la finalització de l’aglomerat de la nova rotonda.
Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes tel. 972 35 86 66


Blanes, 4 de desembre de 2009
Data de realització: 12/04/2009 | Data de la darrera actualització: 01/04/2010

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300