Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Tall del carrer Forn de la Calç amb Plaça Catalunya, a partir del dimarts dia 21d'abril.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/20/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Tall del carrer Forn de la Calç amb Plaça Catalunya, a partir del dimarts dia 21d'abril.

Us comuniquem que amb motiu de les obres d’arranjament de la Pl. Catalunya, en el tram comprès entre el c. Forn de la Calç i el carrer s’Auguer -, aquests i els seus adjacents romandran – a partir de les 8 hores del dia 21 d’Abril i fins la finalització de les obres - tancats al trànsit rodat, ja que ni tan sols s’hi podrà aparcar. Això podrà incloure fins i tot els accessos als garatges situats en el tram de les obres.

Per tant, a partir de les 8 hores del dia 21 d’abril i fins a la finalització de les obres, aproximadament el 22 de maig, la circulació rodada queda establerta de la següent manera:


* Restarà prohibit l’accés de vehicles des del c. Llarg al c. Forn de la Calç i pl. Catalunya, excepte per als veïns, a fi i efecte que aquests puguin accedir al seus respectius garatges, tot això anirà en funció i dependrà de les diferents fases en que es trobin les obres. Atès que en determinats moments, aquest itinerari podria romandre tancat i/o modificat al trànsit rodat, inclòs els accessos als garatges.

* Per sortir amb vehicle des dels garatges situats al c. Forn de la Calç i pl. Catalunya, s’haurà de passar pel vial habilitat de forma circumstancial, el qual comunicarà amb la rambla Joaquim Ruyra per continuar amb direcció a la rotonda de la pl. Catalunya.

* Per accedir als garatges situats al c. s’Auguer, s’haurà d’accedir passant pel c. Méndez Núñez fins al c. Mirador del s’Auguer on es podrà girar a l’esquerra i a la dreta, en el tram comprès des del c. Mirador de s’Auguer amb direcció a la pl. Catalunya, passarà a tenir – provisionalment, i en determinats moments- dos sentits de circulació.

* Els veïns del carrer s’Auguer i pl. Catalunya, que puguin resultar afectats per aquests talls de circulació i que tinguin vehicle i garatge, se’ls facilitarà el pas per a què puguin accedir i sortir fora de l’horari laboral de l’obra, a partir de les 19 hores i fins a les 8 del matí, habilitant accessos provisionals als respectius garatges. Tot això anirà en funció i dependrà de les diferents fases en que es trobin les obres.


Per a qualsevol altra informació que necessiteu respecte dels esmentats talls i canvis de circulació, us podeu posar en contacte amb la Policia Local de Blanes tel. 972 35 86 66

Us demanem que informeu d’aquests canvis i itineraris alternatius als vostres veïns, proveïdors i clients.
Data de realització: 04/20/2009 | Data de la darrera actualització: 04/20/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300