Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Informació de Platges-Temporada 2005


Camí de tornada


Menú principalInformació de Platges-Temporada 2005

Passeig de Dintre, 29 - 17300 BLANES (Girona) * Tel. 972.37.93.00 - Telefax 972.35.06.77 - Correu electrònic: ajuntament@blanes.net
INFORMACIÓ DE PLATGES – TEMPORADA 2005
Dept. de Medi Ambient - Enginyeriav BANDERA BLAVA: Les 3 platges de Blanes han obtingut aquest guardó per l’any 2005.
v Qualitat de l’aigua de bany: Des del 28 de maig, l’ACA analitza setmanalment la qualitat sanitària de l’aigua de bany. Els resultats arriben a l’Ajuntament una setmana després que s’ha agafat la mostra d’aigua i es pengen a Informació ciutadana (LOTUS) i a la web de l’Ajuntament. També s’exposen a la planta baixa de l’Ajuntament, a les diferents vitrines de la platja, situades als llocs de socors, als blocs de serveis i al costat del pàrking de SABA, a l’oficina de Turisme i a l’AMIC.
v Neteja: Les platges es netegen diàriament de manera manual i mecànica tota la temporada de bany. L’empresa responsable és FCC Medio Ambiente, SA. Enguany, a més, a finals de juny s’incorporarà un reforç de 6 persones de neteja de la zona litoral a través d’un Pla d’ocupació d’estiu gestionat pel Departament de Promoció Econòmica, amb una durada de 4 mesos.
v Equipaments: Els serveis a les platges estan instal·lats des de la setmana del 6 de juny (dutxes, rentapeus, senyalització i passeres). Està previst retirar els serveis al llarg de la primera quinzena d’octubre (segons la climatologia).
v Accessos adaptats: Hi ha un accés per a minusvàlids a cada platja, que arriben fins a l’aigua:
· A la cala Sant Francesc: davant la rampa continuació del c/ Bitàcola
· A la platja de Blanes: a l’alçada del c/ Muralla.
· A la platja de S’Abanell: al costat de la caseta de primers auxilis on també hi ha una cadira amfíbia perquè els minusvàlids es puguin banyar, que és atesa pel personal de primers auxilis.
v Boies: L’Ajuntament instal·la, entre finals de juny i principis de juliol, els camps de boies que delimiten la zona de bany. Les boies dels canals corresponents a cadascuna de les activitats de la platja (patins, creuers, etc.) els instal·len els responsables de cadascuna de les activitats.
v Servei de seguretat i vigilància costanera: (La gestió del servei depèn de la Policia Local) Des del 13 de juny i fins al 30 de setembre està en funcionament la barca de la Policia Local de vigilància costanera. A partir del 20 de juny i fins al 15 d’octubre hi haurà dos policies de vigilància de platja en bicicleta per les platges de S’Abanell i Blanes, i un altre motoritzat per la cala de Sant Francesc.
v Servei de vigilància i primers auxilis: (La gestió del servei depèn del Dept. de Protecció Civil) Hi ha tres llocs de socors, a St. Francesc, Blanes Centre i S’Abanell. S’estableixen dues temporalitats:
· Baixa: del 15 al 30 de juny, i del 16 al 30 de setembre, amb 9 socorristes
· Alta: de l’1 de juliol al 15 de setembre (entra en funcionament el servei de vigilància des de les cadires repartides al llarg de les platges) amb 16 socorristes.
    L’empresa adjudicatària del servei de vigilància i primers auxilis a Blanes és: Emergencias y Comunidad, SLU., La Pau, SCCL., Salvament Aquàtic Platges Blanes; Unión Temporal de Empresas, Ley 18/1982, de 26 de mayo..
Data de realització: 06/14/2005 | Data de la darrera actualització:


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300