Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Canvis en la recollida de residus al carrer Sant Jaume, al carrer Jaume I i als carrers Fornaca, Pere Roure, Verge Maria i Tapioles.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 11/01/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Canvis en la recollida de residus al carrer Sant Jaume, al carrer Jaume I i als carrers Fornaca, Pere Roure, Verge Maria i Tapioles.Carrer Sant Jaume.


A partir del divendres 28 d'agost, com a conseqüència de les obres, es deixarà de recollir porta a porta les bosses de fracció resta i orgànica als portals dels edificis i s'establiran dos punts de recollida on caldrà dipositar la fracció resta de 20h. a 22h.:
   1. PLAÇA ANTIC HOSPITAL SANT JAUME
   2. PASSEIG DE DINTRE


S’INSTAL.LARÀ PROVISIONALMENT UN CONTENIDOR PER RECOLLIR SELECTIVAMENT LA FRACCIÓ ORGÀNICA A LA PLAÇA DE L’ANTIC HOSPITAL SANT JAUME.

UN COP FINALITZIN LES OBRES ES REINSTAURARÀ NOVAMENT LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

Carrer Jaume I.

A PARTIR DEL DILLUNS 31 D’AGOST, COM A CONSEQÜÈNCIA DE LES OBRES, ES DEIXARÀ DE RECOLLIR PORTA A PORTA LES BOSSES DE FRACCIÓ RESTA I ORGÀNICA ALS PORTALS DELS EDIFICIS I S’ESTABLIRAN TRES PUNTS DE RECOLLIDA DELS RESIDUS:
   1. CARRER PEP VENTURA
   2. PLAÇA SOLIDARITAT
   3. TRAV. JAUME I


A CADA PUNT DE RECOLLIDA S’INSTAL.LARÀ PROVISIONALMENT UN CONTENIDOR PER RECOLLIR SELECTIVAMENT LA FRACCIÓ ORGÀNICA. LA BROSSA RESTA S’HAURÀ DE DIPOSITAR DE 20H A 22H AL COSTAT D’AQUESTS CONTENIDORS (AL TERRA).

TAMBÉ ES PODRAN FER SERVIR ELS CONTENIDORS QUE ES VAN INSTAL.AR, EN MOTIU DE LES OBRES, AL CARRER RIERA ALTA.

UN COP FINALITZIN LES OBRES ES REINSTAURARÀ NOVAMENT LA RECOLLIDA PORTA A PORTA.
Carrers Fornaca, Pere Roure, Verge Maria i Tapioles.


A PARTIR DEL DILLUNS 31 D AGOST, COM A CONSEQÜÈNCIA DE LES OBRES, ES DEIXARÀ DE RECOLLIR PORTA A PORTA LES BOSSES DE FRACCI Ó RESTA I ORGÀNICA ALS PORTALS DELS EDIFICIS I S ESTABLIRAN PUNTS DE RECOLLIDA A LES CANTONADES DELS CARRERS , MERCADERS, THEOLONGO BACCHIO I PASSEIG DE DINTRE ON CALDRÀ DIPOSITAR LES BOSSES DE FRACCIÓ RESTA DE 20H A 22H:S'INSTAL.LARÀ PROVISIONALMENT DOS CONTENIDORS PER RECOLLIR SELECTIVAMENT LA FRACCIÓ ORGÀNICA A LA PLAÇA DELS DIES FEINERS (COSTAT CONTENIDORS DE SELECTIVA) I A LA PLAÇA VERGE MARIA.

UN COP FINALITZIN LES OBRES ES REINSTAURARÀ NOVAMENT LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

DEMANEM MÉS QUE MAI LA COL·LABORACIÓ DE TOTS ELS VEÏNS PER TAL DE REDUIR AL MÀXIM LES MOLÈSTIES QUE AQUESTS CANVIS PUGUIN OCASIONAR

Data de realització: 09/01/2009 | Data de la darrera actualització: 11/11/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300