Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Els mercats turístics nòrdics i anglès, principals interessats en utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes per fer-hi estades


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 01/21/2011
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Els mercats turístics nòrdics i anglès, principals interessats en utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes per fer-hi estades

“Els mercats turístics nòrdics i anglès, principals interessats en utilitzar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva de Blanes per fer-hi estades.

Amb la posada en funcionament de la Ciutat Esportiva de Blanes s’han incrementat els contactes amb touroperadors de diferents països europeus per conèixer l’interès d’aquests mercats per la Ciutat Esportiva.

La recent visita que han realitzat l’alcalde de Blanes, Josep Trias, i el regidor de Turisme de l’Ajuntament, Fernando Gómez, a FITUR, la fira internacional de turisme més important que se celebra a Espanya, ha confirmat aquesta situació. Pel moment, ja s’han realitzat més de 15 contactes amb touroperadors de països nòrdics i anglesos per presentar-los les instal·lacions de la Ciutat Esportiva. La seva situació geogràfica i el bon clima mediterrani, han estat factors determinants perquè aquest tipus de mercats turístics vegin amb bons ulls aquesta proposta.

El pavelló és la peça més important, per volum i pressupost, de la Nova Ciutat Esportiva blanenca. L'edifici te gairebé 40.000 m2, dividits en quatre plantes, tres des del nivell del carrer i una sota aquesta cota, amb un aparcament per a 359 cotxes.

A l'interior, les seves modernes instal·lacions oferiran als esportistes una gran varietat d'espais per a la pràctica de nombroses activitats esportives en pista coberta, a més de vestidors, espais d'oficines, magatzem i d'altres destinats a serveis com ara cafeteria, bugaderia i infermeria.

Amb la posada en marxa de la Ciutat Esportiva, Blanes té un dels pavellons poliesportius més grans, moderns i ben equipats de Catalunya. Això permetrà, a més, poder acollir estades esportives de clubs europeus i competicions nacionals i internacionals, com ara la Copa del Rei d’Hoquei patins que s’hi disputarà a finals de febrer.
Data de realització: 01/21/2011 | Data de la darrera actualització: 01/21/2011

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300