Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Aspronis, 40 anys


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/21/2008
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Aspronis, 40 anys

ASPRONIS compleix enguany 40 anys des de la seva fundació. Per celebrar-ho, l’entitat ha programat una sèrie d’actes de caràcter divers (cultural, social i festiu) adreçat tant a usuaris, famílies i treballadors de l’entitat, com a la ciutadania. La Presidenta de l’entitat, M. Dolors Oms i Bassols, ha presentat la programació aquest migdia a la Sala d’Exposicions Municipal M. Luisa García-Tornel de Blanes, amb la presència de la Regidora de Benestar i Familia, Salut, Emancipació Juvenil, Solidaritat i Cooperació, Montserrat Pasquina i Beltrán, entre d’altres personalitats de l’Ajuntament de Blanes, i alguns membres del Patronat de les fundacions Aspronis i El Vilar.

La roda de premsa ha tingut lloc en el marc de la inauguració de l’exposició “Mirades”, amb fotografies de Joan Membrives, acte que ha donat el tret de sortida del 40 aniversari.EL PROGRAMA
Entre d’altres actes (vegeu la programació adjunta), al mes de març es convocarà un concurs de fotografia i arts plàstiques obert a usuaris i treballadors, i posteriorment, al juliol, es muntarà una exposició amb les obres seleccionades.
El primer dimarts de mes, d’abril a juny, hi haurà cinefòrum sobre discapacitat al Teatre de Palafolls, amb la presència d’un convidat expert sobre el tema de cada pel·lícula.
I el Grup de Teatre Social, de FEMAREC, representarà el 10 d’octubre l’obra “Murmuris” al Teatre de Blanes.
L’acte central de la programació serà al juliol: una gran festa plena de sorpreses i emocions que se celebrarà al Camp de futbol municipal de Blanes.

NOUS PROJECTES
2008 serà un any decisiu per a ASPRONIS, ja que s’endegaran nous projectes i es donarà impuls a d’altres que ja s’han posat en marxa en els darrers anys. Així, aviat es presentarà el projecte del nou centre Pinya de Rosa, que s’edificarà en uns terrenys que ha cedit l’Ajuntament de Palafolls a l’entitat. Per altra banda, es posarà en marxa l’ampliació del SOI, el Servei Ocupacional d’Inserció, i el CDIAP estrenarà instal·lacions unificades a l’Av. Europa de Blanes.

40 ANYS D'HISTÒRIA
Enguany fa 40 anys que un grup de pares i mares de Blanes i de poblacions del voltant (Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Tordera i Palafolls) es va reunir per primer cop amoïnats per l’educació i el futur dels seus fills discapacitats. Arrel d’aquelles reunions es va crear l’escola Mare de Déu del Vilar, llavor del que és avui ASPRONIS.
L’entitat es va convertir el 1992 en dues fundacions, la Fundació Privada Aspronis, que s’ocupa de gestionar els serveis assistencials (Centre d’Atenció Especialitzada i Residència Pinya de Rosa, CDIAP –Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç-, Llars assistides i Centre Ocupacional), i la Fundació Privada El Vilar, la qual gestiona els serveis laborals (Centre Especial de Treball i SOI, el Servei Ocupacional d’Inserció).

ASPRONIS
Tel. 93 765 46 20
Fax 93 765 48 30
Mòbil 605 82 47 52 mcrivilles@aspronis.com
Data de realització: 02/21/2008 | Data de la darrera actualització: 03/06/2008

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300