Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Carrers tancats al trànsit rodat, durant els actes de Setmana Santa.


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 04/07/2009
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Carrers tancats al trànsit rodat, durant els actes de Setmana Santa.Com cada any, el proper divendres dia 10 d’abril d’enguany tindrà lloc a la nostra vila la celebració de la Processó del Sant Crist, per la qual cosa us comuniquem que, des de les 20.30 hores del capvespre i fins a la finalització de la Processó, aproximadament a les 24.00 de la nit, els següents carrers romandran tancats al trànsit rodat:

Recorregut de la Processó : Pl. de l’Església > carrer Nou > carrer Ample > pg. Cortils i Vieta > carrer Muralla > pg. de Dintre > carrer Ample > carrer Raval nord > pl. Mn. Quer > pl. de l’Església.

Per la qual cosa la circulació rodada quedarà circumstancialment establerta de la següent manera:

1. Els vehicles que circulin en direcció centre població pel pg. de la Marina no podran accedir al port per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà en pl. Catalunya en direcció pl. dels Països Catalans.

2. Els vehicles que circulin pel c. Anselm Clavé no podran accedir en direcció a c. Ample per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà en direcció rbla. Ruyra nord i/o av. Jaume I.

3. Els vehicles que circulin per la pl. Sagrada Família no podran accedir al c. Raval nord per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà en c. Jaume Ferrer en direcció av. Jaume I.

4. Els vehicles que circulin pel c. Roig i Jalpí no podran accedir al c. Ample i pl. de Catalunya per romandre tancat al trànsit des del c. Mn. Manresa i se’ls desviarà a l’alçada del c. Roig i Raventós direcció pg. Carles Faust.

5. Els vehicles que circulin pel passeig Pau Mestrança no podran accedir a pl. Catalunya per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà a l’alçada del c. Roig i Raventós direcció pg. Carles Faust.


Així mateix, el proper diumenge dia 12 d’abril tindrà lloc la celebració del Cant de l’Àngel, per la qual cosa us comuniquem que, des de les 11.00 hores del matí i fins a la finalització de l’acte, aproximadament a les 13.30 del migdia, els següents carrers restaran tancats al trànsit rodat:

- Pl. Mn. Quer > Pl. de l’Església > carrer Nou > carrer Ample > pg. de Dintre > pl. d’Espanya

Per la qual cosa la circulació rodada quedarà circumstancialment establerta de la següent manera:

1. Els vehicles que circulin direcció centre població pel pg. de la Marina no podran accedir al c. Ample per romandre tancat al trànsit.

2. Els vehicles que circulin pel c. Roig i Jalpí no podran accedir al c. Ample i pl. de Catalunya per romandre tancat al trànsit des del c. Mn. Manresa fins al c. Ample i se’ls desviarà pel pg. Pau Casals.

6. Els vehicles que circulin pel c. Anselm Clavé no podran accedir en direcció a c. Ample per romandre tancat al trànsit i se’ls desviarà en direcció rbla. Ruyra nord i/o av. Jaume I.

Atentament,

Joan García Martín
CAP DE LA PL DE BLANESBlanes, 8 d’abril de 2009
Data de realització: 04/07/2009 | Data de la darrera actualització: 04/07/2009

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300