Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

5è Blanes 12: 5 escenaris i 55 activitats


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 06/02/2016 01:07:23 PM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

Blanes12B5è Blanes 12: 5 escenaris i 55 activitats

Durant els tres dies que s'allargarà l'acció promocional hi haurà un munt de propostes per gaudir, pensades per a diferents gustos i per a totes les edats

Durant els tres dies, de divendres a diumenge, hi haurà 55 activitats que es poden consultar al web oficial www.blanes12.cat, en la línia d’organitzar esdeveniments que contribueixin a l’objectiu de dinamitzar la vila, fent-la encara més atractiva per a gent de tots els gustos i edats, de manera que sigui una festa contínua. A banda de les actuacions i activitats que es faran a peu de carrer, hi haurà 5 escenaris: a les cruïlles dels carrers Muralla i Raval, així com a la cantonada del carrer Muralla i Passeig de Dintre, a la Plaça d’Espanya, al Banc dels Músics del Passeig de Mar i a la Plaça dels Dies Feiners.


Dafne Galvany (regidora de Promoció de la Ciutat), Miquel Lupiáñez
(alcalde de Blanes) i Lluís Pascual (president ABBC)
En aquest darrer indret, dissabte hi haurà un dels plats forts: el concert i ball amb el grup Mitjanit a partir de les 11 de la nit. Una altra actuació destacada serà el concert de Tramping Jazz Trio divendres a les 2/4 de 8 del vespre. Per últim, dissabte els DJ’S Oversize faran una sessió de 8 a 9 de la nit; i a partir de 2/4 de 10 i fins 2/4 d’11 actuarà el grup Pacto entre Caballeros, tribut a Joaquin Sabina.

En l’àmbit artístic, cal destacar la implicació que han tornat a demostrar les entitats de Blanes. Així, hi haurà concerts de la Mini Bandeta i la Bandeta de l’Escola de Música del Col·legi Santa Maria. L’Esbart Joaquim Ruyra i dansaires de Lloret i Tossa oferiran la dansa popular Toquen a Córrer; el grup Rialles farà Tallers Infantils; l’Associació de Músics Amateurs l’activitat Canta a Blanes, l’Associació de Country una exhibició de ball, el grup Miratge de la Casa de Ardales un recital de poesia i la Casa de Andalucía diverses actuacions.

Visites, Contes Infantils, Cinema i altres ingredients

El què també ofereix durant tres dies Blanes 12 és la possibilitat de participar en un munt d’activitats organitzades per les empreses i establiments que col·laboren i patrocinen. Així, hi ha la possibilitat de visitar tant el Jardí Botànic Marimurtra com el Jardí Tropical Pinya de Rosa amb ofertes de 2 x 1; una visita gratuïta per conèixer els atractius de la vila amb guies de l’Oficina de Turisme de Blanes; o bé sengles visites i tasts a Cerveses Popaire per 12 €; i Snorkeling i observació marina per 12 € amb Blanes Sub Diving Center.


També es pot fer un viatge en creuer amb Dofi Jet fins a Tossa de Mar per 12 €, o bé anar a veure cinema als OCINE de Blanes al preu de 2 entrades x 12 €. Pel que fa a activitats gratuïtes, dissabte hi haurà sengles sessions de Body Balance, Body Combat i Sh’Bam a càrrec de Feel Fitness & Flow al Banc dels Músics. Es podrà ser científic per un dia pujant al Movilab que instal·larà el Centre d’Estudis Avançats de Blanes al Passeig de Mar, i visitar l’Exposició i Concurs de Bonsais a la Plaça Solidaritat.

La canalla tindrà diversos ingredients on escollir. Kids & Us explicarà contes en anglès a la Plaça d’Espanya dissabte a les 11 del matí, amb Space & Aliens, i a les 5 de la tarda amb la història Gina Ginger anb Charli Chive. Paral·lelament, de divendres a diumenge, podran pujar al Parc d’Inflables del Passeig de Mar al preu de 3 €, si bé els establiments adherits a Blanes 12 obsequiaran amb vals de descompte d’1 € tots els seus clients, en una activitat organitzada per l’ABBC.

Facilitats d’Aparcament

Un dels aspectes que també s’ha inclòs dins les ofertes i promocions del 5è Blanes 12 és la possibilitat de pagar una tarifa plana al preu de 12 € en l’aparcament de Saba del Passeig de Mar. Durant l’acció promocional es podrà aparcar per aquest preu passades les 4 hores, fins les 24 h d’aquell dia. D’altra banda, també hi ha la zona asfaltada d’aparcament gratuït del costat de l’antic pavelló d’esports.


Per facilitar que el centre de Blanes sigui una illa de vianants per passejar amb més tranquil·litat amb tota la família i grups d’amics i amigues, es tancarà la circulació del carrer Ample i vials adjacents a partir de les sis de la tarda. L’endemà dissabte el tram del carrer Ample fins el carrer Raval també estarà tancat a la tarda, com ja es fa habitualment des de fa més de tres anys.

29.000 fulletons per fer difusió de Blanes 12

Per fer difusió de Blanes 12 s’han editat 29.000 fulletons, dels quals bona part s’encartaran en una publicació que es reparteix en diverses poblacions situades entre Lloret de Mar i Mataró. D’altra banda, també es repartiran als centres escolars, les botigues i empreses adherides, així com en dependències municipals.

La 5a edició de Blanes 12 està organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC). També compta amb el patrocini de Dofi Jets Boats; Jardí Botànic Marimurtra; el Delfinari, Zoo Marí i Aqualand Marineland;i OCINE Blanes; i amb el suport d’Aparcaments SABA.

Data de realització: 06/02/2016 | Data de la darrera actualització: 06/02/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300