Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Com facturar electrònicament a l'Ajuntament de Blanes si ets un advocat/da o procurador/a


Camí de tornada


Menú principalCom facturar electrònicament a l'Ajuntament de Blanes si ets un advocat/da o procurador/a

 
1. Primer hauràs de crear la teva factura en format electrònic (format FACTURAe) o bé a través del teu programa de facturació (si t'ho permet fer) o, sinó, utilitzant un programa gratuït que t'hauràs de descarregar al teu ordinador. (Si tens un ordinador MAC compte, perquè pots tenir problemes! Millor busca't un ordinador amb Windows).

2. Llavors hauràs d'enviar la teva factura en format electrònic (format FACTURAe) en format "Facturae" a l'Ajuntament de Blanes mitjançant la plataforma "FACe" a la que s'hi accedeix a través d'una direcció web.


Segueix aquest tutorial en vídeo de 8 minuts de durada. ABANS de mirar el tutorial, acaba de llegir les següents indicacions:


1. CREA LA TEVA FACTURA EN FORMAT "FACTURAe"

- En el minut 4:22 del vídeo, en l'apartat GENERAL, veuràs que has d'introduir el ID FISCAL que és el NIF/CIF del destinatari. En aquest cas el destinatari és l'Ajuntament de Blanes i el CIF de l'Ajuntament és el P1702600F. I també la RAZÓN SOCIAL: Ayuntamiento de Blanes. Recorda que només és obligatori omplir els camps que tinguin asterisc.

- En el minut 4:47 del vídeo, en l'apartat FACe, veuràs que has d'omplir els següents apartats:

  • Oficina tramitadora
  • Oficina comptable
  • Òrgan gestor

Insereix en aquests 3 camps el mateix codi, L01170237, que és el codi de l’Ajuntament de Blanes.
El camp Órgano Proponente deixa'l buit.

- En el minut 5:10 del vídeo, en l'apartat DETALLE DE FACTURA, quan hi posis els conceptes de la factura, cal que coincideixin amb els conceptes de la "Carta de l'Ajuntament" i també amb els conceptes dels tiquets de caixa.

- En el minut 5:21, en l'apartat GENERAL, en el camp INFORMACIÓN ADICIONAL, cal posar el número de comanda AD de l’ajuntament, si el tens. Si no el tens, no el posis. Però si tens un número de comanda AD de l'Ajuntament és obligatori posar-lo. També sal posar el número de comanda AD a l'apartat OTROS DATOS<EXPEDIENTE<REFERENCIA EXPEDIENTE (minut 6:21 del vídeo)

2. ENVIA LA TEVA FACTURA EN FORMAT "FACTURAe" A L'AJUNTAMENT A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA FACe

- En el minut 7:38 del video, quan enviïs la teva factura a través de la plataforma FACe, recorda que, a més d'adjuntar la factura en format "FACTURAe", també hauràs d'adjuntar la DESIGNA de l’ajuntament (la carta de l’ajuntament amb la qual se’t va encarregar aquesta feina que ara pretens cobrar) i la DEMANDA ó la SENTÈNCIA. Tant la DESIGNA com la DEMANDA o SENTÈNCIA els has d'incloure en format PDF. Si els tens en un altre format, els pots convertir a PDF mitjançant aquest aplicatiu.

_____________________________________________________________

Un cop hagis enviat la teva factura, hauries de rebre un correu electrònic com aquest, confirmant-te que la teva factura ha entrat correctament al registre de factures de l’Ajuntament.On sinó, hauries de rebre un correu electrònic com aquest, confirmant-te que la teva factura NO ha entrat al registre de factures de l’Ajuntament degut a un error.
Si l’error és degut a l'incompliment de requisits a l’hora de presentar la factura i necessites informació per a sol·lucionar-ho, sisplau, contacta’ns a través d’aquest correu electrònic registrefactures@blanes.cat

Si l’error és degut a un problema tècnic de la plataforma i necessites informació per a sol·lucionar-ho, siusplau, contacta amb lluiscampderrich@blanes.cat

Finalment, si vols comprovar si la teva factura electrònica ha entrat correctament en el registre de factures de l'Ajuntament de Blanes, has d'enviar un email a registrefactures@blanes.cat dient que vols comprovar si hem rebut la teva factura, i has d'afegir aquestes dades de la factura (o factures) que vulguis comprovar.


- Número AD de comanda
- Nom de la teva empresa
- NIF o CIF de la tevaempresa
- Número de factura
- Import total (Iva inclòs)


Salutacions,

Data de realització: 05/16/2021 | Data de la darrera actualització: 05/19/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300