Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Com facturar electrònicament a l'Ajuntament de Blanes si ets una farmàcia


Camí de tornada


Menú principalCom facturar electrònicament a l'Ajuntament de Blanes si ets una farmàcia


 
1. Primer hauràs de crear la teva factura en format electrònic (format FACTURAe) o bé a través del teu programa de facturació (si t'ho permet fer) o, sinó, utilitzant un programa gratuït que t'hauràs de descarregar al teu ordinador. (Si tens un ordinador MAC compte, perquè pots tenir problemes! Millor busca't un ordinador amb Windows).

2. Llavors hauràs d'enviar la teva factura en format electrònic (format FACTURAe) en format "Facturae" a l'Ajuntament de Blanes mitjançant la plataforma "FACe" a la que s'hi accedeix a través d'una direcció web.


Segueix aquest tutorial en vídeo de 8 minuts de durada. ABANS de mirar el tutorial, acaba de llegir les següents indicacions:


1. CREA LA TEVA FACTURA EN FORMAT "FACTURAe"

- En el minut 4:22 del vídeo, en l'apartat GENERAL, veuràs que has d'introduir el ID FISCAL que és el NIF/CIF del destinatari. En aquest cas el destinatari és l'Ajuntament de Blanes i el CIF de l'Ajuntament és el P1702600F. I també la RAZÓN SOCIAL: Ayuntamiento de Blanes. Recorda que només és obligatori omplir els camps que tinguin asterisc.

- En el minut 4:47 del vídeo, en l'apartat FACe, veuràs que has d'omplir els següents apartats:
  • Oficina tramitadora
  • Oficina comptable
  • Òrgan gestor

Insereix en aquests 3 camps el mateix codi, L01170237, que és el codi de l’Ajuntament de Blanes.
El camp Órgano Proponente deixa'l buit.

- En el minut 5:10 del vídeo, en l'apartat DETALLE DE FACTURA, quan hi posis els conceptes de la factura, cal que coincideixin amb els conceptes de la "Carta de l'Ajuntament" i també amb els conceptes dels tiquets de caixa.

- En el minut 5:21, en l'apartat GENERAL, en el camp INFORMACIÓN ADICIONAL, cal posar el número de comanda AD de l’ajuntament és obligatori posar-lo. També cal posar el número de comanda AD a l'apartat OTROS DATOS<EXPEDIENTE<REFERENCIA EXPEDIENTE (minut 6:21 del vídeo)

2. ENVIA LA TEVA FACTURA EN FORMAT "FACTURAe" A L'AJUNTAMENT A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA FACe

- En el minut 7:38 del vídeo, quan enviïs la teva factura a través de la plataforma FACe, recorda que, a més d'adjuntar la factura en format "FACTURAe", també hauràs d'adjuntar la "Carta de l'Ajuntament" (que inclou la recepta per a l'usuari en qüestió) i el tiquet o tiquets de caixa vinculats a la "Carta de l'Ajuntament". Tant la carta de l'Ajuntament com els tiquets de caixa els has d'incloure en format PDF. Si els tens en un altre format, els pots convertir a PDF mitjançant aquest aplicatiu. Pots fer-ho de diferents maneres:

- una factura per a cada tiquet adjuntant-hi sempre el tiquet i la "carta de l'ajuntament" a la qual va vinculat.

- una factura per a cada "carta de l'ajuntament" adjuntant-hi la carta i els tiquets corresponents que hi van vinculats (si n'hi ha més d'un), el que seria una "factura recapitulativa".

- una factura per a cada persones, adjuntant-hi la seva carta o cartes de l’ajuntament corresponents i els seus tiquets de caixa corresponents.

_____________________________________________________________

Un cop hagis enviat la teva factura, hauries de rebre un correu electrònic com aquest, confirmant-te que la teva factura ha entrat correctament al registre de factures de l’Ajuntament.On sinó, hauries de rebre un correu electrònic com aquest, confirmant-te que la teva factura NO ha entrat al registre de factures de l’Ajuntament degut a un error.
Si l’error és degut a l'incompliment de requisits a l’hora de presentar la factura i necessites informació per a sol·lucionar-ho, sisplau, contacta’ns a través d’aquest correu electrònic registrefactures@blanes.cat

Si l’error és degut a un problema tècnic de la plataforma i necessites informació per a sol·lucionar-ho, siusplau, contacta amb lluiscampderrich@blanes.cat


Salutacions,

Data de realització: 05/19/2021 | Data de la darrera actualització: 05/19/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300