Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Projecte treball als barris - S'Auguer i Sa Massaneda


Camí de tornada


Menú principalProjecte treball als barris - S'Auguer i Sa Massaneda
El projecte de Treball als Barris de l’Ajuntament de Blanes ofereix serveis i recursos pels veïns i veïnes residents als barris de S’Auguer i Sa Massaneda.

ALFABETITZACIÓ DIGITAL

El projecte de Treball als Barris de l’Ajuntament de Blanes ofereix serveis i recursos pels veïns i veïnes residents als barris de S’Auguer i Sa Massaneda

Tallers presencials al Telecentre (carrer de la Vela, 15)

Tallers de diferents tipologies com: videoconferències, tràmits online i certificats digitals, informàtica bàsica per a la recerca de feina, programa CANVA (elaboració de C.V., postals, post XXSS, díptics, cartes restauració...) , correu electrònic, navegació per internet, EXCEL, WORD i d’altres tallers monogràfics que es dissenyin segons les demandes dels veïns i veïnes.

ASSESSORAMENT en TIC a empreses, associacions i ciutadania

Tràmits i gestions online, idCAT certificat digital, idCAT Mòbil i d’altres sota demanda.

AULA PUNT TIC

Suport i assessorament individual per a la realització de gestions i tràmits online amb l’Administració Pública: Ingrés Mínim Vital, SEPE, SOC, Seguretat Social, Ajuntament, ajuts Generalitat de Catalunya, etc.

ORIENTACIÓ LABORAL I FORMATVA - Presencial i virtual -

Assessorament individual i grupal en l’àmbit laboral.

Suport en l’elaboració i actualització del C.V, recerca de feina, definició de l’objectiu laboral, entre d’altres.

Suport en la preparació d’entrevistes de feina i en l’autodefinició de les competències transversals.

Orientació formativa: ocupacional, professional i reglada.

FORMACIÓ (100% subvencionada pel projecte Treball als Barris)

Mòdul manipulació de càrregues i carretons elevadors: mòdul del certificat de professionalitat del SOC. Presencial (previsió abril 2021). 50 hores. Possibilitat de nova convocatòria al mes de setembre.

Preparació per a la prova d’ACTIC, acreditació de la Generalitat de Catalunya. L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). https://actic.gencat.cat/ca/actic_informacio/actic_que_es_l_actic_/ .Formació en format presencial, aula virtual (realitzada maig 2021). 30 hores. En format online estarà disponible a partir del mes d’agost. Promoció de la Ciutat és centre col·laborador ACTIC.

Formació online a la carta. Veure tots els cursos disponibles a http://www.aulamentor.es/es/cursos-mentor.
Format online. Inici de les formacions 8 de març de 2021. Data màxima de finalització 15 d’octubre de 2021.

Enquesta interessos formatius per tal de recollir les necessitats i demandes de les persones residents als barris per valorar la programació de més formació. Demanem que s’empleni l’enquesta d’interessos formatius.

SUPORT I ASSESSORAMENT A LES EMPRESES

El servei de creació i consolidació d’empreses t’informa, t’orienta i t’assessora en tots els aspectes que cal que tinguis en compte a l’hora d’iniciar i gestionar el teu propi negoci.

Formació destinada al teixit econòmic del territori. Es potenciarà la difusió i derivació a les formacions que s’ofereixin tant des del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses de l’Ajuntament com a formacions impartides per altres entitats.

Accions de comunicació i assessorament a empreses.

Intermediació laboral i prospecció d’empreses. La gestió de la borsa de treball del Servei Local d’Ocupació es farà en col·laboració i suport amb el/la tècnic/a d’empresa de l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes.

REQUISITS

ALFABETITZACIÓ DIGITAL: adreçat a les persones residents als barris de S’Auguer i Sa Massaneda, a les associacions dels barris i a les empreses ubicades.

DISPOSITIU ORIENTACIÓ LABORAL I FORMATIVA: residir als barris de S’Auguer i Sa Massaneda, està inscrit al SOC com a demandant d’ocupació o com a millora de feina. Adreçat a persones aturades, ERTE, fixes discontinues, treballadors/res per compte aliena i persones del règim d’autònoms.

EMPRESES: Suport a les empreses ubicades als barris de S’Auguer i Sa Massaneda i tota l’àrea d’influència. Empresaris, PYMES i autònoms residents.

Per poder accedir a tots els serveis és necessari sol·licitar cita prèvia seguint amb la normativa preventiva actual derivada de la pandèmia COVID19.

CONTACTE

Cita prèvia: es pot sol·licitar al 972 35 82 60 (departament de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes) demanant pel servei desitjat.

Per a consultes, dubtes i més informació poden trucar al 972 35 82 60 o enviar un correu electrònic a treballalsbarris@blanes.cat

Totes les actuacions preveuen el compliment dels protocols de seguretat i prevenció seguint la normativa actual.

Poden seguir les novetats i programacions a les xarxes socials del projecte Treball als Barris:

Data de realització: 06/07/2021 | Data de la darrera actualització: 06/07/2021

© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300