Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

77 Travessia Popular del Port de Blanes - 2019

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principal77 Travessia Popular del Port de Blanes - 2019CONSULTA LES CLASSIFICACIONS

REGLAMENT PARTICIPACIÓ

1. La travessia té una distància de 800 metres aproximadament. La sortida serà des de la platja gran del centre de la Vila, i l’arribada, al mateix lloc, sent un circuit circular davant la badia de la platja gran (havent creuat la línia d’arribada que hi haurà marcada a la sorra). La participació és oberta a tothom, sigui o no federat2. Inscripció

- Els drets d’inscripció són per nedador o nedadora. Si la inscripció es realitza per internet són 5€ i si es realitza presencialment són 6€, independentment de la categoria, sense que en cap cas la inscripció quedi formalitzada si no es compleix aquests requisits.

- Sota cap concepte la quantitat satisfeta per dret d’inscripció serà retornada.

- Els nens menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats el dia de la travessia per un adult responsable. Tant l’adult com el menor hauran d’estar correctament inscrits a la prova.

- Les inscripcions es poden fer per:

A. Per internet al web http:/www.blanes.cat/travessiadelportdeblanes a partir del 8 de juliol de 2019 i fins divendres 2 d’agost de 2019 a les 12h, o fins al límit de participació establert a 400 persones.

B. Presencialment el mateix dia de la prova de 8.00 hores a 9.30h al davant de l’escenari del Monument a La Sardana al passeig de Mar, o fins al límit de participació establert a 400 persones.

- Nota: Si a partir de les 9.45h s’han esgotat els 400 dorsals i encara hi ha participants inscrits per internet que no han recollit el seu, l’organització pot decidir com actuar en relació a les places lliures.

3. Recollida Kit de participació
- Els participants que hagin realitzat la inscripció per internet podran recollir el kit de participació des de les 8.00 hores a les 9.30h davant de l’escenari del Monument a La Sardana al passeig de Mar . Caldrà presentar el comprovant rebut per correu un cop realitzada la inscripció.
- Als participants que realitzin la inscripció presencialment se’ls lliurarà el kit de participació en el mateix moment.
- El kit de participació, que es lliurarà a tots els nedad@rs, és un barret de bany amb el número de participació, que cal portar durant la prova, i un xip, així com una bossa per si es vol fer servir el servei de guarda-roba.
(Al finalitzar la prova el xip s'ha de retornar, en cas contrari es reclamarà al participant que l'aboni - 6€)


4. Servei de guarda-roba
L’organització disposarà d’un servei de guarda-roba a prop de la sortida/arribada de nedadors (Platja gran centre), de 8.00h a 9.30h.

5. El control anirà a càrrec de l’organització. La seva decisió serà inapel·lable. El delegat de cada club, així com els nedadors de clubs independents hauran d’acatar estrictament les ordres que dictin els membres de l’organització.


6. No es pot nedar amb cap mena de material auxiliar que ajudi la flotació o propulsió del nedador. Serà motiu de desqualificació.
Nota: Preguem que aquelles persones que portin material alternatiu per protegir la vista o ajudar la respiració, s'assegurin que té les característiques tècniques per realitzar una travessia amb seguretat.

7. L’organització es reserva el dret de suspendre la travessia per qualsevol inclemència aliena a l’organització.

8. Cada club i els delegats acreditats que els representin, així com els nedadors independents, es faran responsables de l’ordre, disciplina i seguretat dels mateixos nedadors.NOVA SORTIDA, NOU RECORREGUT!!!9. L’organització recomana als clubs o a qualsevol dels participants no inscriure-s’hi si no han demostrat la capacitat necessària per efectuar la travessia i subratlla l’obligació d’acceptar els punts referents a la seguretat.

10. En cas que la travessia s’anul·lés per raons de meteorologia (mal temps, mal estat del mar, presència de meduses) i/o alienes a l’organització s’ajornaria per al dia 15 d’agost a la mateixa hora.

11. Aquesta activitat està coberta per la pòlissa d’assegurança subscrita per l’Ajuntament de Blanes.HORARI La sortida serà a les 10 h.

CATEGORIES
Open masculina
Open femenina
Open especial


CLASSIFICACIONS I PREMIS
El lliurament de premis i l’esmorzar pels nedadors es farà a les 11.15 h aproximadament davant l’escenari del Monument La Sardana al Passeig de Mar. Hi haurà trofeu i un val per un lot de productes FRESKIBO per als tres primers classificats de les categories OPEN. També per al primer Local Masculí i Femení, així com per al més Gran i per al més Petit de la categoria Masculina i Femenina, i menció Especial (primer participant amb discapacitat). Es lliurarà un record a tots els participants. Les classificacions es podran consultar a www.blanes.cat/esports a partir del dia 12 d’agost.


NOTES D’INTERÈS PER ALS NEDADOR@S PARTICIPANTS I DELEGATS

- L’organització no es responsabilitza dels accidents que puguin succeir als nedadors durant la travessia.
- La classificació i el control aniran a càrrec de l’organització
- L’organització prega als participants que per al bon desenvolupament de la travessia observin el compliment de tot el que s’ha anunciat i del exposat en el reglament de la “77a Travessia Popular del Port de Blanes”
- La participació a la “77a Travessia Popular del Port de Blanes” significa la total acceptació d’aquest reglament.
- Tota reclamació haurà de fer-se davant del Departament d’Esports en horari d’oficina fins a les 14 h del dimarts 6 d’agost.


PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA 77 TRAVESSIA POPULAR DEL PORT DE BLANES A:
T.972 352 322
esports@blanes.cat


ORGANITZACOL·LABORA

CARTELL:

Organitza la teva visita a www.visitblanes.net

Data de realització: | Data de la darrera actualització: 03/07/2019


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300