Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Consell Municipal d'Esports 1/14

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principalConsell Municipal d'Esports 1/14CONSELL D'ESPORTS 1/14 - ORDRE DEL DIA

Primer.- Aprovació de l'acta de data 20 de maig de 2013

Segon.- Presentació de l'esborrany del Reglament d'ús (annexos) de les instal·lacions esportives municipals.

Tercer.- Activitats dirigides organitzades per l'Àrea d'Esports, Salut i Qualitat de Vida en relació al programa Jo em Cuido!
L'Àrea d'Esports, Salut i Qualitat de Vida de l'Ajuntament de Blanes, va posar en marxa el passat 3 de febrer, el programa Jo em Cuido! amb la finalitat de fomentar hàbits saludables entre els ciutadan@s. Per assolir l'objectiu, l'Àrea va realitzar les següents accions per donar a conèixer la campanya: Díptic informatiu, Cartell informatiu, Premsa, Ràdio, i Web.

Quart.- Relació de lloguers 2013 d'instal·lacions municipals

Cinquè.- Certificació "Marca Destinació Turisme Esportiu": accions promocionals portades a terme per part de l'Agència Catalana de Turisme.
L'Agència Catalana de Turisme treballa per promocionar Catalunya com a destinació turística en tots els àmbits (veure Memòria 2012, resum i balanç del pla d'actuació d'aquest exercici) i ha realitzat un pla d'acció per enfortir la marca Catalunya i incrementar la rendibilitat del turisme que visita el nostre pais (veure Pla de Marqueting 2013-2016).
Com acció especifica a Blanes, a part d'incorporar la nostra vila en totes les accions promocionals amb destí familiar i/o esportiu, l'ACT va realitzar un fram trip TTOO esportius especialitzat en el mercat nòrdic amb visita a Blanes, el passat mes de maig. (com a resultats 3 lloguers, un de boxa el octubre de 2013 i dos per 2014, un de netball i un altre de handboll).
Aquest any Blanes serà certificada com a destinació Running, especialitat que s'afegeix a les ja té d'Esports Col·lectius, Futbol i Vela, dins el marc de destinació turística esportiva. Aquesta nova incorporació ha requerit la creació del Blanes Centre Running, punt de trobada i inici de rutes, que serà ubicat a la Ciutat Esportiva Blanes, i el disseny d'un plànol running amb rutes específiques.

Sisè.- Creació de material gràfic promocional de la Ciutat Esportiva Blanes
Aprofitant el tercer aniversari de la Ciutat Esportiva Blanes, l'Ajuntament de Blanes portarà a terme una acció de mailing per donar a conèixer la nostra instal·lació entre els seus públics objectiu: Federacions esportives nacionals i europees, Grans col·lectius: Universitats i empreses de molts treballadors, Organitzadors esdeveniments esportius, culturals i oci, Productores de tv i cinema, Agencies de publicitat/RRPP/Mkt, Localitzadors i Tour operadors nacional i europeus. Aquesta actuació consisteix amb la creació d'un fullet promocional Ciutat Esportiva Blanes, que serà la porta per informar/crear identitat en els públics objectiu de la CEB i les activitats més rellevant.


Setè.- Conveni amb el Consell Comarcal de la Selva pel que fa a les rutes de cicloturisme, senderisme i BTT.
La Comissió de seguiment del conveni de manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT va presentar l'Informe 2013 i Programa d'Actuacions 2014, el passat 25 d'octubre. L'Ajuntament de Blanes, ha sol·licitat al CCLa Selva dins d'aquest programa un proposta de senyalització per les rutes de Sant Bonós, Mar i Mutra i Les Ermites, ja que són representatives de l'activitat esportiva blanenca, i amb l'objectiu d'atraure turisme running i btt.


Vuitè.- Precs i preguntes
Data de realització: 02/13/2014 | Data de la darrera actualització: 02/13/2014


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300