Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Circular 8

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principalCircular 8

circulars d'esports
Informació
específica d'interès per les entitats esportives

Circular 1 - Aplicació de les Ordenances en l'organització d'activitats extraordinàries (22 de gener de 2013)
Circular 2 -
Objectes perduts a les instal·lacions esportives municipals (7 de febrer de 2013)
Circular 3 - Campanya "no perdem el cap! fes ús de les taquilles" (15 de març de 2013)
Circular 4 - Promoció Mundials de Natació 2013 (20 de maig de 2013)
Circular 5 - Esports disposa de noves línies de telèfon mòbil (4 de juny de 2013)
Circular 6 - Horaris d'estiu a les instal·lacions esportives municipals (21 de juny de 2013)
Circular 7 - Inspeccions de la Seguretat Social als clubs esportius (2 de juliol de 2013)

Circular 8 - Consideracions a tenir en compte per l'inici de la temporada 2013/2014 (27 de setembre de 2013)

Benvolgut@ president@,

A títol indicatiu, us informem i recordem sobre diferents consideracions a tenir en compte per un inici de temporada esportiva 2013/2014 òptima a les instal·lacions esportives municipals de la Ciutat Esportiva Blanes:

- L'usuari de la instal·lació serà el responsable durant l'ús de la mateixa
- Fer ús de la indumentària esportiva adequada pels diferents esports; no es pot accedir al terreny de joc amb roba de carrer ni amb el mateix calçat que s'usa a l'exterior de la instal·lació, pel que caldrà portar calçat de recanvi.

- Dins les pistes de joc no s'hi pot deixar cap material (motxilles, cas de motos, etc...), pel que qualsevol tipus d'element que s'observi que pugui malmetre i/o molestar es retirarà per part del personal autoritzat de la instal·lació. L'usuari té a la seva disposició les taquilles.
- Abstenir-se de menjar a les pistes; l'entrada de begudes serà només permesa en envàs de plàstic i aquella estrictament necessària per les activitats.
- Les portes d'emergència serveixen per, en cas de necessitat extrema, es pugui evacuar als usuaris de les instal·lacions; han de romandre tancades i no es poden utilitzar com a pas alternatiu a l'habitual.

- Els usuaris que esperin per accedir al terreny de joc hauran de romandre a zona de passadissos fins que els usuaris anteriors hagin sortit del mateix.
- L'ús de la megafonia es limitarà a entrenaments oficials entre setmana i activitats extraordinàries autoritzades; el cap de setmana no està permesa.


- Exclusivament podran accedir a la zona de vestidors i pistes els usuaris autoritzats, i és obligatori pel control d'accés (torn):
· No saltar per sobre ni passar per sota.
· És imprescindible disposar de la tarja electromagnètica facilitada per l'Àrea d'Esports, que s’ha de passar pel lector cada vegada que un usuari/grup entri o surti.
· El personal de l’Àrea d’Esports pot demanar la fitxa federativa o un document acreditatiu abans d’autoritzar l’entrada pels torns.
· Si per qualsevol necessitat, un usuari ha d’entrar pel torn manual, no disposa de targeta o aquesta no li funciona, ha de dirigir-se al Punt d’Informació.
· Aquests torns es troben reforçats per un sistema de vídeo vigilància que permet captar en tot moment les persones que accedeixen o surten de la instal·lació esportiva.


· Targes de grup: es fa necessari l'entrada i sortida del grup al mateix temps, pel que s'exigeix puntualitat; la tarja de grup l'haurà de portar el responsable del grup. Aquest serà qui
acompanyarà durant l'estada a la zona de vestidors i pistes a tot el grup.
· En cas de pèrdua, sostracció, deteriorament o qualsevol altre motiu que faci necessari expedir una segona tarja al mateix usuari/grup caldrà abonar el preu públic corresponent.

I per últim, cal recordar als acompanyant@ i visitants@ a les vostres activitats que el comportament a les instal·lacions públiques és en base a l'ordenança de civisme (educació, respecte, no poden entrar gossos, ni bicicletes, ni fer ús de pilotes, patinets/skates etc...); amb l'objectiu d'aconseguir una bona convivència.

Cordialment,

Francesc Xavier Marcos i González
El regidor d'Esports, Joventut, Salut i Qualitat de Vida

Data de realització: 09/24/2013 | Data de la darrera actualització: 09/27/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300