Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

3 X 3 de Bàsquet - Inici de Temporada 13/14

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principal3 X 3 de Bàsquet - Inici de Temporada 13/14ACTIVITAT: 3X3 BÀSQUET - INICI TEMPORADA 13/14 CLUB BÀSQUET BLANES
DATA: Diumenge, 29 de setembre de 2013
LLOC: Pg. Cortils i Vieta
ORGANITZA: Club Bàsquet Blanes
COL·LABORA: Ajuntament de Blanes
Per a més info: www.cbblanes.cat

RESUM DE LA JORNADA

Una cinquantena de nois i noies van participar a l’experiència que tenia el doble objectiu de promoure l’esport en general i recuperar els valors que comporta la seva pràctica.

El Club de Bàsquet Blanes va traslladar diumenge passat l’activitat que s’acostuma a practicar a les pistes de la Ciutat Esportiva fins ben bé a tocar del mar, a les pistes que es van habilitar sobre el passeig Cortils i Vieta. Es tractava d’una nova jornada de 3 x 3 de bàsquet, una activitat que feia temps que no es veia en aquest indret, tal i com va explicar qui es va encarregar de la seva organització, Brian Figueras, coordinador d’escoles del Club de Bàsquet Blanes.


En total van participar a l’experiència -que es va allargar des de quarts de 10 del matí fins a quarts de 2 de la tarda- una cinquantena de nois i noies de diverses edats aplegats en 10 equips. La competició de 3 x 3 es va estructurar de manera que els equips dels grans es van enfrontar com si fos en una lligueta, tots contra tots, mentre que els més petits ho van fer en triangular.


Simultàniament, mentre a unes pistes s’enfrontaven en els partits de 3 x 3, els més menuts de l’escola de bàsquet també jugaven, però en aquest cas a jocs relacionats amb el bàsquet ben bé al seu costat.


Aquesta temporada el Club de Bàsquet Blanes compta amb un total de 17 equips de diferents categories, a banda de 10 altres equips que hi ha a les escoles, un nombre que ha augmentat enguany tot i la crisi que també afecta la participació en les activitats extraescolars. El Club de Bàsquet Blanes vol seguir treballant en la promoció dels valors que porta lligats la pràctica de qualsevol disciplina esportiva. És a dir: el que s’ha marcat com a fita l’entitat és recuperar aquests valors que darrerament sembla que estan un pèl més rovellats del compte.


La jornada de 3 x 3 del Club de Bàsquet Blanes també es va completar diumenge passat al llarg de tot el matí amb un recinte on la canalla s’ho va passar d’allò més bé gaudint dels inflables que estaven a la seva disposició.

Basquet01Basquet02Basquet03Basquet04Basquet05Basquet06Basquet07Basquet08Basquet09Basquet10

I el vídeo...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Yii8KfnHUKoData de realització: 10/03/2013 | Data de la darrera actualització: 10/03/2013


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300