Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

70 Travessia Popular del Port de Blanes - 2012


Camí de tornada


Menú principal70 Travessia Popular del Port de Blanes - 2012


PARTICIPACIÓ
1.La travessia té una distància de 900 metres aproximadament. La sortida serà des de Sa Palomera, i l’arribada, a la platja petita del port (havent creuat la línia d’arribada que hi haurà marcada a la sorra).

2. La participació és oberta a tothom, sigui o no federat. A la inscripció, hi hauran de figurar totes les dades personals. Per formalitzar les inscripcions podeu dirigir-vos al Club Squash Blanes (C/Rovira i Virgili s/n) o l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Blanes (Ciutat Esportiva Blanes); i així com per correu electrònic esports@blanes.cat (veure formulari adjunt), des del 1 fins al 10 d’agost en horari d’oficina. En cas que s’opti pel correu electrònic, caldrà adjuntar també el comprovant d’haver efectuat el pagament corresponent al compte bancari 0081.0120.33.0001206724(Banc de Sabadell).
També es podran fer inscripcions durant el mateix dia de la cursa, fins a les 9.45 h del matí.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
(omplir, imprimir, signar i enviar per correu electrònic o portar el mateix dia de la cursa)
inscripció travessia port 2012.pdf

3. Els drets d’inscripció són de 3 euros per nedador o nedadora independentment de la categoria, sense que en cap cas la inscripció quedi formalitzada si no es compleix aquest requisit. Sota cap concepte la quantitat satisfeta per dret d’inscripció serà retornada.

4. La recepció es farà a partir de les 8.30 hores al costat de Sa Palomera. Es tancarà a les 9.45 hores.

5. El control anirà a càrrec de l’organització. La seva decisió serà inapel·lable. El delegat de cada club, així com els nedadors de clubs independents hauran d’acatar estrictament les ordres que dictin els membres de l’organització.

6. No es pot nedar amb cap mena de material auxiliar que ajudi la flotació o propulsió del nedador. Serà motiu de desqualificació.

7. L’organització es reserva el dret de suspendre la travessia per qualsevol inclemència aliena a l’organització.

8. Cada club i els delegats acreditats que els representin, així com els nedadors independents, es faran responsables de l’ordre, disciplina i seguretat dels mateixos nedadors.

9. L’organització recomana als clubs o a qualsevol dels participants no inscriure-s’hi si no han demostrat la capacitat necessària per efectuar la travessia i subratlla l’obligació d’acceptar els punts referents a la seguretat.

10. En cas que la travessia s’anul·lés per raons de meteorologia (mal temps, mal estat del mar, presència de meduses) s’ajornaria per al dia 26 d’agost a la mateixa hora.

TRAVESSIA I HORARIS
1. TRAVESSIA GENERAL MASCULINA I FEMENINA. La sortida serà a les 10 h.

CATEGORIES
· Open masculina
· Open femenina

CLASSIFICACIONS I PREMIS
1. El lliurament de premis i l’esmorzar pels nedadors es farà a les 11.15 h aproximadament a la Confraria de Pescadors. Hi haurà trofeu per als tres primers classificats de les categories OPEN.
També per al primer Local Masculí i Femení, així com per al més Gran i per al més Petit de la categoria Masculina i Femenina. S’entregarà un record a tots els participants.
2. Les classificacions es podran consultar a www.blanes.cat a partir del dia 20 d’agost.

NOTES D’INTERÈS PER ALS NEDADORS PARTICIPANTS I DELEGATS
- L’organització no es responsabilitza dels accidents que puguin succeir als nedadors durant la travessia.
- La classificació i el control aniran a càrrec de l’organització.
- L’organització disposarà d’un servei de guarda-roba a prop de la recepció de nedadors (Sa Palomera) que portarà les bosses dels nedadors fins a les immediacions de l’arribada. Els nedadors podran passar a recollir la roba de 10.15 a 11.00 hores.
- L’organització prega als participants que per al bon desenvolupament de la travessia observin el compliment de tot el que s’ha anunciat i del exposat en el reglament de la “70a Travessia Popular del Port de Blanes”.
- La participació a la “70a Travessia Popular del Port de Blanes” significa la total acceptació d’aquest reglament. Tota reclamació haurà de fer-se davant de l’Àrea d’Esports en horari d’oficina fins a les 14 h del dimarts 14 d’agost de 2012.PER A MÉS INFORMACIÓ: T.972 352 322 - esports@blanes.cat


COL·LABORA:
CLUB DE VELA BLANES
POLICIAL LOCAL
CREU ROJA
CONFRARIA DE PESCADORS DE BLANES
PROTECCIÓ CIVIL
SQUASH BLANES

ORGANITZA:
WEBS COL·LABORADORES:
VISITBLANES.NET - LASELVATURISME.COM - COSTABRAVA.ORG - CATALUNYA.COM - CORREDORS.CAT - RUNEDIA.COM - CARRERASPOPULARES.COM - ATLETISME.COM - COMPETIDOR.CAT - RUNNINGSPAIN.COM - NATACIOGIRONINA.COM - CALENDARIOTRAVESIAS.COM

IMATGE GRÀFICA PER TITO SURRIBAS - disseny@titosurribas.comData de realització: | Data de la darrera actualització: 07/25/2012


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300