Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes es prepara per a la 74a Travessia Popular del Port que es farà el diumenge 7 d’agost


Camí de tornada


Menú principal



Noticia publicada a la web el 08/03/2016 11:36:35 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

LOGOBlanes es prepara per a la 74a Travessia Popular del Port que es farà el diumenge 7 d’agost

Com a principal novetat es lliurarà a tots els participants una polsera de neoprè amb un xip incorporat per mesurar el cronometratge personal de cadascun dels nedadors i nedadores

La prova més veterana d’entre totes les que s’organitzen anualment a Blanes i, per afegit, la més refrescant, tindrà lloc diumenge vinent 7 d’agost. Es tracta de la 74a Travessia Popular del Port de Blanes, que sortirà a les 10 del matí des de la platja del costat de Sa Palomera fins arribar a la platgeta del Port, després de fer un recorregut d’uns 900 metres de distància aproximadament.


Travessia del Port 2015 - Fotografies: Quim Llorens
A la travessia pot participar-hi gent de totes les edats, i de fet a Blanes és tota una tradició cobrir-la com una fita assenyalada per complir. Hi ha dues categories: Open Masculí i Open Femení. Un cop finalitzada, es lliura un trofeu als tres primers classificats open; als primers Locals; així com al més Gran i al més Petit. En tots tres casos, tant en masculí com en femení. D’altra banda, d’un temps ençà també s’entrega una menció especial al primer discapacitat en arribar.


Mencions Especials 2015
A banda d’aquests trofeus, tots els nedadors i nedadores reben a la seva arribada una medalla de record que habitualment els lliuren a peu de platja regidors i regidores de l’Ajuntament. Posteriorment, tant l’entrega de premis com el refrigeri que s’ofereix a tots els participants, s’allotgen a la llotja de la Confraria de Pescadors. Val a dir que un altre obsequi afegit és el que es dóna des de fa quatre anys a tots els inscrits: un barret de bany amb el logo de la prova.

Cronometratge de tots els nedadors i nedadores: principal novetat

Inclosa dins el calendari anual de Blanes X Runners, la principal novetat que tindrà enguany la travessia complaurà especialment als qui són amants de registrar els rècords personals, a banda de ser de gran utilitat de cara a la classificació final de la prova. Si bé es tracta d’un esdeveniment popular, sovint hi ha participants que reclamen una determinada posició a l’hora d’establir els llocs d’arribada.



Podis Open Masculi i Femení 2015
Per aquets motiu, aquesta vegada el cronometratge serà tècnic i no manual com s’havia fet fins ara. La realització d’aquest control es farà mitjançant una polsera que es lliurarà a tots i totes les participants, i que du incorporat un xip. D’aquesta manera, conforme vagin arribant, un lector recollirà automàticament el temps exacte de cadascun dels nedadors.

Inscripcions obertes fins el mateix dia de la cursa

Les inscripcions per participar a la 74a Travessia Popular al Port de Blanes ja es van obrir el passat mes de juliol, i continuaran fins el mateix dia de la prova, el diumenge 7 d’agost, o bé fins arribar fins al topall dels 400 participants. L’enllaç electrònic amb tota la informació, així com per fer la inscripció prèvia és: http://www.blanes.cat/docweb/travessiaportdeblanes. Els drets d’inscripció són de 5 € per nedador o nedadora, independentment de la categoria. La recepció dels participants es farà diumenge vinent des de les 8 del matí i fins 2/4 de 10 al costat de Sa Palomera. Durant aquest horari també es podran fer les darreres inscripcions.


Inscripcions i recepció participants 2015
La 74a Travessia Popular del Port està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club Vela Blanes, la Confraria de Pescadors, Ports de la Generalitat, i les empreses Nordkapp Fishing & Sun Charters, Cocacola, i McDonalds. També col·labora la Farmàcia Adell, que obsequia packs amb productes per a esportistes als 12 primers classificats. Per últim, val a dir que es compta amb el suport de la Diputació de Girona, Policia Local i Protecció Civil de Blanes.





Data de realització: 08/03/2016 | Data de la darrera actualització: 08/03/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300