Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Continuen els preparatius a Blanes per les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/02/2021 09:57:52 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

URNAContinuen els preparatius a Blanes per les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F

Aquests dies s’ha notificat als membres de les meses electorals, i estan arribant les targetes censals als domicilis

Quan falten 13 dies perquè tinguin lloc les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F, l’Ajuntament de Blanes continua treballant perquè la comtessa electoral compti amb tots els detalls necessaris. No tan sols perquè en aquesta ocasió cal ser més curosos que mai pel context de la pandèmia, sinó perquè la incertesa que ha planat sobre la data definitiva no ha ajudat precisament a poder complir els terminis previstos.


Ple Extraordinari 20 de gener Sorteig Membres Meses Electorals 14-F
Malgrat tot, l’equip pluridisciplinar que treballa des de finals de l’any passat en l’organització de tots els detalls segueix fil per randa tots els passos que ja estaven previstos, paral·lelament a l’aprovisionament dels mitjans perquè es compleixin els protocols sanitaris. Pel que fa a l’aspecte organitzatiu, aquests dies s’ha notificat als membres de les meses electorals sorgits del Ple Extraordinari celebrat fa dues setmanes, el 20 de gener, per escollir-los.


Es van triar 360 persones, les que es necessiten per conformar cadascuna de les 40 meses electorals distribuïdes arreu de les 16 seus, els ‘Col·legis Electorals’. Hi ha 9 nomenaments per cada mesa: els tres titulars que compleixen les funcions de president, primer vocal i segon vocal, i dues altres persones per a cadascun d’aquests càrrecs, que són els corresponents primer i segon suplents per a cada càrrec.

Notificacions als membres de les meses i enviament targetes censals

Des que es van començar a lliurar les notificacions, algunes de les persones que no podran complir amb aquest deure per motius de força major ja han presentat al·legacions a la Junta Electoral de Zona (JEZ) de Santa Coloma de Farners, que és qui els haurà de respondre si les accepta o no. En tot cas, l’Ajuntament de Blanes seguirà fent tot el possible perquè el 14 de Febrer es constitueixin totes les meses electorals en representació de la JEZ, que és qui té en darrer terme aquesta obligació.


Targetes Censals Eleccions 14-F
Paral·lelament, la ciutadania de Blanes ja ha començat a rebre als seus domicilis la ‘Targeta Censal’, que informa sobre la mesa i el ‘Col·legi Electoral’ on haurà de votar cada persona. En aquest sentit, a la ‘Targeta Censal’ ja hi consten les noves seus que s’han hagut de buscar per substituir les que no podien complir les mesures de seguretat COVID, principalment per les seves dimensions, que no permetien que es mantinguessin les distàncies de seguretat.


Si algun ciutadà de Blanes té algun dubte al respecte o no ha rebut la corresponent targeta censal, es pot informar a través del web de l’Ajuntament de Blanes, a l’enllaç https://www.blanes.cat/eleccionsData de realització: 02/02/2021 | Data de la darrera actualització: 02/02/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300