Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Blanes estrena avui 5 nous Col·legis Electorals que substitueixen 7 seus que s’han hagut de descartar


Camí de tornada


Menú principalNoticia publicada a la web el 02/14/2021 06:39:33 AM
ATENCIÓ: pot incloure informació no actualitzada !

URNABlanes estrena avui 5 nous Col·legis Electorals que substitueixen 7 seus que s’han hagut de descartar

S’han instal·lat cartells informatius als locals que s’han substituït, després de la redistribució dels electors d’algunes seus que ho han deixat de ser

Aquest diumenge alguns blanencs i blanenques votaran per primera vegada en una nova seu electoral. Es tracta dels nous locals que s’han hagut d’habilitar perquè acullin la comtessa electoral d’avui, ja que els anteriors que ho havien fet fins ara no reunien les condicions adequades per respectar les mesures de contenció per evitar la propagació de la COVID-19.


Instal·lació Cartells Informant sobre redistribució Col·legis Electorals
Els electors del Local dels Ardaleños ara voten al Restaurant Montferrant
Perquè tothom tingui clar on ha d’anar a votar en cas que el seu respectiu Col·legi Electoral s’hagi canviat, ahir dissabte personal dels Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Blanes es va encarregar de penjar-hi cartells informatius confeccionats pel Departament de Recursos Tecnològics. D’altra banda, durant tot aquest diumenge es pot consultar el cens electoral a l’oficina d’empadronament, on hi haurà atenció presencial tot el dia, o bé telemàticament: https://www.blanes.cat/eleccions

5 Noves Seus i 7 locals que han deixat de ser Col·legi Electoral

Hi ha 7 locals que en aquesta ocasió han deixat d’allotjar les eleccions, i 5 noves seus que ara han esdevingut Col·legis Electorals. D’una banda, les que avui s’estrenaran són l’antiga Escola Carles Faust; l’antiga Cafeteria-Restaurant Teatre; la Nau dels Serveis Municipals; el Restaurant Montferrant; i l’antiga Escola Safa que ara allotja les dependències de Promoció de la Ciutat.


Pel que fa als locals que durant aquests darrers anys havien estat Col·legis Electorals i ara ho han deixat de ser són el Local Social de l’AVV La Pedrera-Carretera de Lloret; el Col·legi Santa Maria, el Local Social de l’AVV Raval; l’Institut S’Agulla; el Local Social de l’Associació d’Ardaleños; l’Escola Quatre Vents; i el Local Social de l’AVV Mas Florit.


Això es deu a què s’ha fet una redistribució, de manera que hi ha noves seus que incorporen els electors de més d’un antic Col·legi Electoral, com per exemple l’antiga Cafeteria-Restaurant del Teatre. També hi ha altres que ja ho eren, però que ara també han assumit els d’algun dels locals descartats, com per exemple la Biblioteca Comarcal que, a banda de les persones que ja hi anaven fins ara, també ha incorporat als electors que havien d’anar al Centre Cultural Els Padrets.


Per últim, les seus electorals que segueixen igual –tot i que dues d’elles incorporen electors de sengles seus que han deixat de ser-ho- són: els locals socials de les associacions de veïns de Valldolig, Mas Cremat, Mas Enlaire i Mas Borinot; la Biblioteca Comarcal; l’Escola Mossèn Joan Batlle; l’Escola Napoleó Soliva; la Casa de la Cultura, i la Sala d’Exposicions Maria Luisa García-Tornel.

Col·legis Electorals 14 Febrer
Nombre
Meses
Seus que substitueixen
Antiga Escola Carles Faust (nou)
2
Local Social La Pedrera
Cafeteria del Teatre (nou)
3
Col·legi Santa Maria
Local Raval
Nau Brigades Municipals (nou)
4
Institut S’Agulla
Restaurant Montferrant (nou)
3
Local Social Ardaleños
Promoció de la Ciutat
(Antiga Escola SAFA) (nou)
3
Escola Quatre Vents
Local Social Valldolig
1
Local Social Mas Cremat
1
Local Social Mas Enlaire
2
Local Social Mas Borinot
2
Casa Saladrigas
2
Teatre d’Els Pins
2
Biblioteca Comarcal
3
Incorpora electors
Centre Cultural Els Padrets
Escola Mossèn Joan Batlle
5
Incorpora electors Local Social Mas Florit
Escola Napoleó Soliva
4
Casa de la Cultura
1
Sala Exposicions García-Tornel
2Data de realització: 02/14/2021 | Data de la darrera actualització: 02/14/2021


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300