Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

Afectacions de trànsit i transport públic zona C. Ample


Camí de tornada


Menú principalAfectacions de trànsit i transport públic zona C. Ample

per obres de millora de la xarxa d'aigües.AFECTACIONS DE TRÀNSIT i TRANSPORT PÙBLIC


Us informen que, amb motiu d'unes obres que es realitzaran des del Departament d'Enginyeria de l'ajuntament, s'ha de tallar el trànsit del carrer AMPLE des del proper dimarts dia 16 de gener i per un període aproximat de dues setmanes.

Els treballs es realitzaran a la confluència del carrer Ample amb passeig de Dintre.

En horari de 8.00 a 18.00 hores, al tram comprès entre la plaça Dies Feiners i plaça Solidaritat, hi hauran dos treballadors de l'obra realitzant funcions de "senyalista", per tal de facilitar que els vehicles pesats (accés plaça Dies Feiners per càrrega-descàrrega) o d'emergència puguin circular en sentit contrari (sentit mar i només a la franja horària indicada). Fora d'aquest horari, si es donés qualsevol emergència que requerís circular pel mencionat carrer Ample en sentit contrari, s'hauran d'extremar les precaucions.

Mentre duri el tall del carrer Ample, quedarà anul·lada la parada d'autobús de la plaça Espanya i les línies L1, L2 i L3-5 quedaran modificades de la forma següent:

- L1 Blanes a Lloret --> Terminal Bus Blanes --> Plaça Catalunya (canvi de sentit) --> Av/Europa --> Carretera de Malgrat --> Rotonda Bingo --> Anselm Clavé direcció centre --> Gir en Hotel Costa Brava per C/ Tordera --> Mas Enlaire --> continua a Lloret. https://maps.app.goo.gl/R6C1Xs1EVB6Lf1cn8


- L2 Urbà Blanes --> Terminal Bus Blanes --> Plaça Catalunya (canvi de sentit --> Av/Europa --> Carretera de Malgrat --> Rotonda Bingo --> Anselm Clave direcció centre --> Gir en Hotel Costa Brava per C/ Tordera --> Cap 1 centre --> Domus Aurea --> Ca la Guidó i continua amb normalitat.https://maps.app.goo.gl/98v22ZtLXab5mo9Q6


- L3-5 (minibus) Campings - Port - Barris --> Terminal bus Blanes --> Plaça Catalunya (canvi de sentit) --> Carrer del Maresme -->Av/ Dels Pavos --> Carrer del Penedès --> Gir en Anselm Clavé --> Joaquim Ruyra direcció Lloret --> Mas Enlaire i continua amb normalitat. https://maps.app.goo.gl/QsHuYZpyPD4KNEYF6

https://www.blanes.cat/docweb/2024-01-12-obresGràcies per la vostra col·laboració.


Data de realització: 02/25/2022 | Data de la darrera actualització: 02/08/2024


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300