Escut Ajuntament de Blanes Ajuntament de Blanes

Idiomes

www.blanes.cat

BLANES FORMACIÓ RESTAURACIÓ

ESPORTS

Camí de tornada


Menú principalBLANES FORMACIÓ RESTAURACIÓ


FORMACIÓ RESTAURACIÓCàpsula formativa. APRÈN A CREAR MENÚS SANS i NUTRITIUS

Temari: En aquest taller aprendràs a combinar eficaçment totes els diferents tipus d'aliments i coneixeràs les quantitats adequades de consum per a cada tipus d'aliment. I, sobretot, aprendràs noves idees de plats i menús per a fer una cuina de gran qualitat pel que fa al seu component saludable. Molt clients teus valoraran molt positivament que puguis oferir una cuina realment sana i saludable, i els celíacs agrairan la varietat d'oferta.

Destinataris:
 Persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dimecres 19 d'octubre, de 16h a 20h

Lloc:
 Edifici de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (al costat de la ITV de Blanes - Veure ubicació)

Requisits: 
És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!

_________________


Càpsula formativa. APRÈN A GESTIONAR PROFESSIONALMENT LES COMANDES ENTRE SALA I CUINA.

Temari: En aquest taller aprendràs a gestionar professionalment les comandes entre sala i cuina, de manera que t'evitaràs de cometre molt errors: servir tard i fred el menjar als teus clients, apuntar malament les comandes o transmetre-les malament a la cuina, tenir malentesos i discussions a la cuina, evitar la confusió dels cambrers a l'hora de servir, donar imatge als clients de molt poca professionalitat. En resum, tot un conjunt de coses que és imprescindible que sàpigues com a professional que ets d'aquest sector, i les pautes per garantir un servei que transmeti al client celiac seguretat.


Destinataris:
Persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dimecres 26 d'octubre, de 16.00h a les 20.00h

Lloc:
 Edifici de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (al costat de la ITV de Blanes)

Requisits:
 És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!

_________________


Càpsula formativa. RESTAURACIÓ SENSE GLUTEN UNA VERITABLE OPORTUNITAT PER AL TEU NEGOCI

Temari: Sabies que el 10% de la població és celíac, al·lèrgic o sensible al gluten. Afecta a 1 de cada 10 clients que puguis tenir, pel que és en una oportunitat de negoci pel teu establiment que un client amb aquesta condició pugui triar un lloc on hi pot anar a menjar o comprar sense cap tipus d'inconvenient per a ell. Per aquest motiu és molt important que aprenguis com complir amb tota la normativa europea d'al·lergògens en el teu establiment,  com manipular els aliments i evitar la contaminació encreuada aplicant protocols per assegurar la seguretat alimentària en productes sense gluten, i la declaració d’al·lèrgens: un requisit indispensable.

Per altre costat, Carlos Milán, d’Alatria Sense Gluten, amb una llarga trajectòria professional, amb més de 15 anys de recorregut per algunes de les cuines més prestigioses: Sant Pau Tòquio, Via Veneto, Martín Berasategui, Mugaritz, Sant Pau Sant Pol, Racó d’en Freixa, etc. i que coneix molt bé aquesta afecció perquè li van declarar la celiaquia quan encara no havia fet l’any d’edat, farà una demostració pràctica (showcooking) de com es pot treballar a la cuina amb totes les garanties.
Destinataris:
 A persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.

Dimecres 2 de novembre, de 17h a 20:30h

Lloc: Biblioteca Comarcal de Blanes

Requisits:
 És obligatori inscriure's.

Preu:
 Entrada lliure

Inscriu-t'hi ara!Per a més informació:
Promoció de la ciutat
T. 972 35 82 60
http://www.blanes.cat/docweb/formaciorestauracio

Amb el suport de:

Resultado de imagen de celiacs de catalunya

Organitza:

Resultado de imagen de ajuntament de blanes
Data de realització: 05/29/2009 | Data de la darrera actualització: 10/14/2016


© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies

Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació

Inici de la pàgina

© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300