FORMACIÓ RESTAURACIÓ
_________________
Càpsula formativa. APRÈN A GESTIONAR PROFESSIONALMENT LES COMANDES ENTRE SALA I CUINA.
Temari: En aquest taller aprendràs a gestionar professionalment les comandes entre sala i cuina, de manera que t'evitaràs de cometre molt errors: servir tard i fred el menjar als teus clients, apuntar malament les comandes o transmetre-les malament a la cuina, tenir malentesos i discussions a la cuina, evitar la confusió dels cambrers a l'hora de servir, donar imatge als clients de molt poca professionalitat. En resum, tot un conjunt de coses que és imprescindible que sàpigues com a professional que ets d'aquest sector, i les pautes per garantir un servei que transmeti al client celiac seguretat.
Destinataris: Persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.
Dimecres 26 d'octubre, de 16.00h a les 20.00h
Lloc: Edifici de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Blanes (al costat de la ITV de Blanes)
Requisits: És obligatori inscriure's.
Preu: Entrada lliure
Inscriu-t'hi ara!
_________________
Càpsula formativa. RESTAURACIÓ SENSE GLUTEN UNA VERITABLE OPORTUNITAT PER AL TEU NEGOCI
Temari: Sabies que el 10% de la població és celíac, al·lèrgic o sensible al gluten. Afecta a 1 de cada 10 clients que puguis tenir, pel que és en una oportunitat de negoci pel teu establiment que un client amb aquesta condició pugui triar un lloc on hi pot anar a menjar o comprar sense cap tipus d'inconvenient per a ell. Per aquest motiu és molt important que aprenguis com complir amb tota la normativa europea d'al·lergògens en el teu establiment, com manipular els aliments i evitar la contaminació encreuada aplicant protocols per assegurar la seguretat alimentària en productes sense gluten, i la declaració d’al·lèrgens: un requisit indispensable.
Per altre costat, Carlos Milán, d’Alatria Sense Gluten, amb una llarga trajectòria professional, amb més de 15 anys de recorregut per algunes de les cuines més prestigioses: Sant Pau Tòquio, Via Veneto, Martín Berasategui, Mugaritz, Sant Pau Sant Pol, Racó d’en Freixa, etc. i que coneix molt bé aquesta afecció perquè li van declarar la celiaquia quan encara no havia fet l’any d’edat, farà una demostració pràctica (showcooking) de com es pot treballar a la cuina amb totes les garanties.
Destinataris: A persones que tinguin o vulguin tenir negocis relacionats amb l'alimentació i la restauració: hotels, restaurants, bars, cafeteries, creperies, gelateries, empreses de menjar per emportar (take away) com rostisseries, carnisseries i altres, supermercats, empreses de serveis de càtering, etc.
Dimecres 2 de novembre, de 17h a 20:30h
Lloc: Biblioteca Comarcal de Blanes
Requisits: És obligatori inscriure's.
Preu: Entrada lliure
Inscriu-t'hi ara!
Per a més informació:
Promoció de la ciutat
T. 972 35 82 60
http://www.blanes.cat/docweb/formaciorestauracio
Amb el suport de:
Organitza:
Data de realització: 05/29/2009 | Data de la darrera actualització: 10/14/2016
© Ajuntament de Blanes | Protecció de dades | Avís Legal | Política de cookies
Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes Telèfon: 972 379 300 | Informació© Ajuntament de Blanes | Passeig Dintre 29 | 17300 | Blanes | Telèfon: 972 379 300